Hrôzostrašný nález z mrazničky: Mŕtvy novorodenec v igelitke

Hrôzostrašný nález z mrazničky:
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2021-12-17 15:00:00 |

Na ten pohľad mladý muž nikdy nezabudne. Keď vošiel do izby a zbadal premrznuté telíčko bábätka v plastovej taške, žalúdok sa mu obrátil naopak

Darnell Jackson (23) stratil reč a musel sa ísť nadýchať čerstvého vzduchu, keď u susedky objavil zmrznuté telo čerstvo narodeného bábätka. 

Tento mimoriadne brutálny prípad vyšetruje polícia v anglickom Doncasteri. Život novorodenca majú s najväčšou pravdepodobnosťou na svedomí dve ženy vo veku 17 a 45 rokov, ktoré telíčko držali nejaký čas v mrazničke. Zatkli ich pre podozrenie z vraždy. Vyzerá to tak, že dieťa porodila 17-ročné dievčina a mama, s ktorou žije, jej  pomohla zniesť ho zo sveta.

Ako Darnell uviedol pre Yorkshire Live, jeho partnerka Carol Hirstová (28) bola doma s ich malou dcérkou a všimla si na susednom pozemku ženy s nahým bábätkom v divnej polohe. Hneď mu telefonovala do práce. Darnell vie, že jeho manželka by si nevymýšľala hlúposti a rozhodol sa ísť situáciu preveriť, keďže pracuje hneď oproti v obchodnom dome.

Kým Carol telefonovala na políciu, on vbehol do susedkinho domu. „Musel som prejsť cez jednu izbu, potom cez druhú a tam som zbadal plastovú tašku, ktorá bola práve vytiahnutá z mrazničky. Len som ju doslova schmatol, aby som sa na to pozrel  a hneď som vedel, že je v nej mŕtve dieťa. My s Carol máme malé dievčatko, takže som nemal ani najmenšiu pochybnosť, čo vidím. Bábätko bolo vo fetálnej polohe. Bolo vidieť, že má zmrznutú kožu a na nohách bola veľká vrstva námrazy,“ opísal hrôzostrašný nález. „Bol som šokovaný a bez slov. Pracujem v miestnom supermarkete Herons hneď oproti nášmu domu a tašku som okamžite spoznal. Musel som vyjsť na vzduch a dal som si v záhrade cigaretu, aby som sa upokojil. Keď som čakal na políciu, bolo mi fyziky úplne zle,“ povedal.

Carol sa nevie spamätať zo šoku, že niekto dokáže takýmto spôsobom zavraždiť nevinné dieťa. Ako dodala, tým, čo videla, bola traumatizovaná a musela dlho silno zvierať svoju dcérku Ivy Marie. Aj Darnella upokojilo až to, keď objal svoje dievčatko.

Zatiaľ sa nevie, kedy ženy novorodenca do mrazničky dali, ani čo mali v pláne urobiť s mŕtvolkou. „Toto je mimoriadne tragický prípad a viem, že miestni, ale aj cudzí budú veľmi rozrušení, keď sa dopočujú, čo sa stalo,“ uviedol dočasný superintendant Jamie Henderson. Vyšetrovanie okolností smrti dieťaťa je vo veľmi ranom štádiu. Prečo sa ženy rozhodli pre takýto brutálny spôsob riešenia situácie, nie je zrejmé.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: gettyimages.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia