Otec zavraždil tri dcérky aj manželku: Pre falošný covid preukaz!

Otec zavraždil tri dcérky
Zdroj: profimedia.sk
2021-12-10 11:30:00 |

V Nemecku riešia nepochopiteľný čin 40-ročného otca rodiny Devida R. Radikálny odporca očkovania zvolil šialený spôsob, len aby nemusel pre falšovanie potvrdenia o očkovaní za mreže.

Miestni z Königs Wusterhausenu nachádzajúceho sa južne od Berlína Devidovu rodinu veľmi nepoznali. Prisťahovali sa iba nedávno, píše nemecký Bild. Manželia, ktorí boli obaja učiteľmi, mali tri dcérky – desaťročnú Leni, o dva roky mladšiu Janni a štvorročnú Rubi. V dome, do ktorého sa nasťahovali, býval s nimi aj ich psík čivava. Po polnoci z piatka na sobotu minulého týždňa otec zabil všetky dcérky, manželku a nakoniec sa sám zastrelil. Okolie hneď na druhý deň zaplavili sviečky, plyšáci, kvetiny a na plote smutne visí 5 balónikov. 

Devid sa podľa známych zradikalizoval len nedávno a začal byť aktívny na rôznych antivaxerských fórach. Uvedomoval si však, že bude pravdepodobne neudržateľné fungovať takto dlho. „Snažím sa, aby sa ma to nedotklo, ale som otcom troch detí a dopady sa približujú,“ napísal v jednej diskusii nedávno.

Keď vedenie Technickej univerzity, kde jeho manželka Linda (40) prednášala, rozhodlo o povinnom očkovaní zamestnancov od 24. novembra, podarilo sa mu zohnať jej falošný doklad. Nebol však asi veľmi dôveryhodný, lebo "predložený dokument vyvolal otázky, ku ktorým bola zamestnankyňa požiadaná, aby sa písomne ​​vyjadrila," uviedlo brandenburské ministerstvo vedy. Manželke pri potvrdení podvodu hrozila výpoveď a Devid mohol tiež očakávať veľmi nepríjemné následky  svojho konania.

Podľa hlavného prokurátora Gernota Bantleona Devid zanechal aj rozlúčkový list,  z ktorého vyplynulo, že sa zľakol vyšetrovania pôvodu manželkinho očkovacieho preukazu.

Úradom zatiaľ nie je jasné, odkiaľ Devid falošný očkovací preukaz získal. Informácie, že záznamy o očkovaní falšoval vo veľkom, ktoré sa objavili v médiách, sa nepotvrdili.

Prípad Devida R. je jasným príkladom človeka, ktorému množstvo infomácií, ktoré nedokázal selektovať a bol ľahko ovplyvniteľný, úplne „vytrelo“ mozog. Na jednej strane chcel ochrániť svoju rodinu pred vakcínami, ktorým neveril, aby do seba nemuseli vpraviť preňho neznámu látku a na druhej strane ich jednoducho pripravil o život. Ľudská psychika je veľmi krehká a súčasná pandémia je veľkou skúškou.

profimedia.sk
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia