Fúha, táto kočka že má šesť detí vyše 40 rokov?

Fúha, táto kočka že
Ilustračné foto
Zdroj: TikTok
2021-12-02 13:30:00 |

Nie všetky mamy nad 40 rokov čo i len pomyslia na sexi výstrihy či krátke minisukne. Inak je to u Claire Barratovej, matke 6 detí.

Štyridsaťjedenročná blondínka nemá žiadne výčitky pri predvádzaní svojho tela, vycibreného v posilňovni, ktoré ukazuje svojim fanúšikom na sociálnej sieti TikTok.

Sexi pózy jednej mamy

Claire je mamou Toma (21), Bailey (16), Amelie (15) a Cartera (15 mesiacov) a aby toho nebolo málo, má aj nevlastné dcéry Ellie (16) a Charlotte (14). Na internete sa neprezentuje tým, ako vychováva svoje deti, ale paradoxne ukazuje, aká je sexi! Claire tak dáva zabrať mnohým celebritám, ktoré sa predháňajú v upozorňovaní na svoj sexapíl. Svojimi videami, v ktorých predvádza pózy, zatieni i najväčšie hviezdy.

Mama šiestich detí sa musí vysporiadať s kritikou ľudí, podľa ktorých by sa mala obliekať primeranejšie svojmu veku, ako sa píše na thesun.co.uk. Claire si však z toho nič nerobí a naďalej zdôrazňuje svoju bezchybnú postavu. V jednom z jej videí hovorí o téme "ako ľudia očakávajú, že sa bude správať 41-ročná matka" a to "ako sa naozaj správa", pričom sa predvádza  pred kamerou.

Claire a jej manžel Jon žijú so svojimi šiestimi deťmi v Hulle. Ďalšie z jej videí s titulkom „Nevyzeráš dosť staro na to, aby si mala 21-ročného syna“, získalo viac ako 3 000 komentárov od užívateľov, ktorí neverili, že má 40 rokov.

Najprv váhanie, potom odhodlanie

Hviezda sociálnych sietí spočiatku váhala s uverejnením príspevku na TikToku, keďže jej najstaršie deti sú tiež v aplikácii. Nakoniec ju presvedčili zamestnanci spoločnosti, kde pracuje.

Povedala: „Zdráhala som sa, pretože na TikToku boli aj moje deti, nemala som ani poňatia, čo robím. Chvalabohu, že mi deti dali lekcie a začala som so zverejňovaním videí."

Nie každý podporuje jej virálne videá, ktoré často dostávajú štipľavé komentáre. Jedna osoba sa napríklad vyjadrila na jej adresu, že je príliš stará na to, aby sa tak správala. No práve tieto druhy komentárov sú dôvodom, prečo sa Claire oblieka do crop topov a minisukní.

"Odmietam, aby ma zaškatuľkovali kvôli tomu, že mám viac ako 40 rokov. Som mama šiestich detí. Mamy nemôžu byť sexi? Budem nosiť to, čo chcem. Mám 41, nie 12. Oblečenie, ktoré sa niekto rozhodne nosiť, ho nedefinuje ako osobu," dodáva na záver.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia