Po pôrode jej vypadali zuby: To, čo urobil manžel, nečakala

Po pôrode jej vypadali
Ilustračné foto
Zdroj: TikTok
2021-10-14 19:31:00 |

Bola tou najväčšou dračicou, za ktorou sa obzrel každý muž. Sexi, vyzývavá a zaujímavá. Jej manžel Josh bol najšťastnejším mužom na zemeguli, keď mu povedala svoje ÁNO.

Alicia z New Yorku si uvedomovala, že sa mužom páči a užívala si to. V 18-tke sa zamilovala do Josha a o dva roky sa zobrali. „Prvé krásne dieťa som porodila ako 21-ročná, ale počas tehotenstva sa mi v oblasti ďasien doslova vylámali očné zuby (špičáky). Postupne som začala strácať aj ďalšie a potrebovala som prvú čiastočnú protézu,“ hovorí vo videu, ktoré zverejnila na TikToku. Delí sa v ňom o svoj príbeh, keď jej v mladučkom veku vypadali zuby a bola presvedčená, že manžel ju opustí. „Myslela som si, že už nikdy sa nebudem cítiť pekná. Myslela som si, že som stratila všetku svoju hodnotu ako človek.“

Prvá protéza ktorú jej vyrobili, vyzerala strašne a vôbec sa nehodila k ostatným zubom. „Môjmu manželovi doslova zostala manželka, ktorá nevyzerala ako ona, keď si ju bral za ženu a sľuboval lásku na celý život,“ pokračuje.

Josh na jej prekvapenie nemal ani na sekundu zajačie úmysly a stále jej hovoril, ako ju miluje. „A mali sme druhé, tretie a štvrté dieťa,“ smeje sa.

Ako Alicia povedala, jej sebavedomie dostalo ďalší úder, keď sa u nej prejavilo autoimunitné ochorenie po pôrode štvrtého dieťaťa a dvoch rokoch dojčenia. „Stratila som chuť na sex, chcela som stále iba spať a upadala som do depresie,“ opisuje. „To môže rozbiť manželstvo, úplne človeka zlomiť,“ podotkla. Ako však hneď dodáva, „keď sa môj duch cítil zlomený, môj manžel ma niesol. Kúpil mi nové zuby, keď som ich potrebovala. Kúpil mi aj toto,“ ukázala na nové prsia.

„Keď niekoho stretnete a zamilujete sa, myslíte si, že sa nič nzmení? Myslíte, že ľudia nemôžu ochorieť? Je to len ilúzia,“ pripomína. „Choď si nájsť svoju dokonalú ženu a daj mi vedieť o 10 rokov, ako sa vám darí. My sme práve oslávili 16. výročie svadby," odkazuje neprajníkom, ktorí ju kritizujú a čudujú sa, že manžel s ňou zostal.

Nevymenil by ju za žiadnu krásku

Vo videu sa objavil aj manžel Josh, ktorý pridáva svoju stránku príbehu. „Bolo pre mňa smutné vidieť ťa tak emocionálne zničenú. Chcel som, aby si bola zo seba šťastná. V prvom roku to bol boj. Tvoja nálada skákala ako na hojdačke.“ Keď sa ho Alicia spýtala, prečo s ňou teda zostal, odpovedal: „Vždy budeme spolu, bez ohľadu na to, čo sa stane.“

Zamysliac sa nad svojím prvým tehotenstvom Alicia pripúšťa, že jej životospráva nebola práve ukážková. „Nebola som taká zdravá, ako by som mala byť.". Aj preto sa jej podľa nej úplne odvápnili zuby a pridali sa aj ďalšie zdravotné problémy. Keďže bola počas tehotenstva „geneticky predisponovaná k extrémnej strate vápnika“,  jej zuby boli vo vnútri duté a krehké a preto jej začali vypadávať.

V súčasnosti jej úsmev zdobí dokonalá protéza, no nehanbí sa zložiť ju a ukázať svoju pravú tvár. Mnohé mamy, ktoré sa pasujú s podobnými problémami, jej ďakujú, že búra tabu. Problémy s chrupom totiž v tehotenstve potrápia mnoho žien, aj keď obvykle nejde až o taký extrém ako u Alicie. „Prajem si mť takú sebadôveru ako máš ty, Môj manžel ma nikdy bez protézy nevidel,“ napísala jej jedna z mám, ktorú tehotenstvo tiež pripravilo o zuby.

Alicia získala vďaka svojim neuveriteľným videám o transformácii dračice na ženu bez zubov a sebavedomia milióny sledovateľov na sociálnych sieťach.

 

Fotogaléria

TikTok
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia