Utratila vyše 4000 libier, aby bola pri pôrode krásna

Utratila vyše 4000 libier,
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2021-10-05 15:00:00 |

S čerstvým botoxom, dokonalým účesom, upravenými nechtami a celotelovou depiláciou voskom sa pripravuje 40-ročná Carla na pôrod svojej dcérky.

Priviesť na svet nový život je špeciálnou udalosťou a Carla Bellucci z Hitchinu v Anglicku sa rozhodla nenechať nič na náhodu. Trojnásobnú mamu čaká po troch prirodzených pôrodoch cisársky rez, vďaka čomu mala dostatok času pripraviť sa podľa vlastných predstáv.  

Krátko pred sekciou sa rozhodla podstúpiť nechirurgickú úpravu obočia a bielenie zubov, dala si vyplniť pery, upraviť účes a namelírovať vlasy, dopriala si manikúru aj pedikúru a tiež tvárovú a tehotenskú masáž, informuje TheSun.

„Chcem pri pôrode dobre vyzerať. Keď ma na sekciu objednali o tri týždne, rýchlo som si zarezervovala všetky zákroky,“ uviedla influencerka a modelka pikantnej stránky OnlyFans. Ako vysvetlila, keby v pôrodnici nevyzerala dobre, nebola by šťastná. „Je pre mňa dôležité vyzerať dobre. Potom sa aj cítim dobre. Ide o moje duševné zdravie“ vysvetlila. „Viem, že personál nemocnice bude vidieť moje nahé telo, tak som sa radšej zarezervovala na celotelovú depiláciu, nechcem mať nikde chĺpky,“ podotkla.

Carla myslela aj dopredu a keďže nevedela, ako dlho sa bude z cisárskeho rezu zotavovať, radšej si dala urobiť všetky procedúry, ktorých efekt vydrží nejaký čas.

Okrem vylepšení v hodnote 2 400 libier (v prepočte cca. 2810 eur) si Carla vyčlenila 1 700 libier (1990 eur) na úplne nový šatník, vrátane tenisiek Moschino a dvoch párov Nike Jordan, aby ju motivovali „dostať sa späť do formy“.

Carla je už mamou 16 -ročnej Tanishe, 14 -ročného Jaydena a jedného dospelého syna. Všetci prišli na svet prirodzeným pôrodom, takže sa nemohla tak dobre pripraviť.

Štvú ju nenávistné komentáre, ktoré jej mnohí ľudia zanechávajú. „Nechápem prečo. Len preto, že máte deti, si myslia, že sa nemusíte o seba starať, Prečo by som nemala byť stále sexi?“ pýta sa. „Naozaj nerozumiem tej mentalite, nerozumiem tomu.“

„Trollovia mi píšu, že som nespôsobilá mama a nemala by som mať dieťa,“ sťažuje sa. Dokonca jej priali, aby dieťatko zomrelo. Ona sa však cíti ako dobrá mama, v tehotenstve nerobila nič, čím by mohla bábätku ublížiť, len chce jednoducho vyzerať dobre. Myslí si, že nenávistné komentáre sú výsledkom závisti. To, keď urážajú ju, nevníma nijako tragicky, keď sa však začnú navážať do dieťaťa, to už ju nenecháva chladnou. „Preto som sa rozhodla neukázať dcérkinu tváričku na sociálnych sieťach,“ napísala. Odporné odkazy ju povzbudzujú. „Ak chcem v tehotenstve vyzerať dobre, tak budem. Nenechám ľudí, aby mi diktovali, čo môžem a čo nemôžem. Je to môj život, moje pravidlá. Ľudia toľko súdia, ale nevedia o mne nič. Čokoľvek hovoria, som šťastná a mám rada svoj život,“ tvrdí. Neprajníkom radí, aby si našli nejaký koníček a prestali sa zaujímať o to, čo robia iní ľudia.

„Niektorí si môžu myslieť, že je to zbytočné vyhadzovanie peňazí, ale ja s tým nesúhlasím. Starám sa o to, aby moje deti mali všetko to najnovšie, prečo by som si to nedopriala aj ja? Aj táto dcérka bude mať všetko, už má šatník väčší ako ja. A tiež cítim zodpovednosť za to, ako vyzerám, lebo ľudia to odo mňa očakávajú, keďže som influencerka,“ povedala a zároveň radí aj ostatným mamám, aby sa o seba starali a snažili sa vyzerať dobre. Vie, že nie každý má dosť peňazí alebo výzor nie je pre každého prioritou, ale podľa nej by mali vyvinúť viac úsilia.

„Cítim sa dobre, cítim sa zdravo, cítim, že aj dobre vyzerám. Stále môžeš byť dobrou mamou a aj dobre vyzerať. Úprimne povedané, väčšina mám, ktoré ma kritizujú, sa podľa mňa nevedia vyrovnať s tým, ako vyzerajú,“ dodala.

Carla sa stala populárnou po tom, ako začala predávať svoju použitú spodnú bielizeň. Týmto spôsobom zarobila kopu peňazí. Na Instagrame má približne 116 000 sledovateľov. Na serveri OnlyFans pravidelne publikuje erotický obsah a teraz plánuje z platformy vyťažiť ešte viac - ako uvádza Daily Star, nie je vylúčené, že tu bude narodenie dcérky streamovať. Veľmi rýchlo pochopila, že nahota a erotika predávajú. Ako priznala, keď na platforme OnlyFans informovala, že je tehotná, zarobila za jediný deň 3000 libier. „Toľko mužov má fetiš na tehotné ženy,“ podotkla.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia