Barbara si myslela, že zomiera, v skutočnosti rodila

Barbara si myslela, že
Ilustračné foto
Zdroj: YouTube/TLC
2021-10-01 15:30:00 |

Mala dve dospelé deti a žila si ďalšie už nechcela. Pre istotu si pred rokmi dala podviazať vaječníky. Vo veku 46 rokov však prišlo prekvapenie...

Barbara pracovala ako pokladníčka v obchode Práve blokovala nákup zákazníkovi, keď zrazu pocítila v bruchu ostrú bolesť. O chvíľu to prešlo, no len preto, aby sa zvláštne pichanie a bolesť postupne zintenzívňovali. Vydržala však celú zmenu, i keď sa necítila vôbec dobre.

Po príchode domov si to všimla aj jej dcéra a chcela zavolať záchranku. Barbara to spočiatku odmietla. „Keď som však išla na záchod a na spodnej bielizni aj nohaviciach som mala krv, vedela som, že sa so mnou deje niečo strašné,“ opisuje Barbara udalosti. Keďže sa cítila stále horšie, súhlasila s tým, aby ju partner Art odviezol do nemocnice. Veľmi sa zľakla, že sa takto prejavila u nej nejaká vážna choroba.

Po príchode do nemocnice jej sestrička pomohla ľahnúť si na lôžko a na chvíľu odbehla. Veci čoskoro nabrali rýchly spád. „Pocítila som veľký tlak medzi nohami a v panvovej oblasti,“ hovorí Barbara. „Bolo to také strašné, že som si v tom momente naozaj myslela, že zomieram.“

Úplne intuitívne strhla zo seba oblečenie a kľakla si na všetky štyri, lebo cítila, ako z nej niečo vychádza. Ani vo sne jej nenapadlo, že práve začala rodiť. „Úprimne som bola presvedčená, že sa vo mne uvoľnil nádor,“ vysvetľuje. Keď Art videl, ako trpí, bežal pre pomoc. Po návrate k Barbare mu bolo jasné, čo sa deje. Len jej to stále nedochádzalo... Kým ona si myslela, že sú to jej posledné minúty na svete, v skutočnosti privádzala na svet nový život.

Naokolo panoval chaos, no Barbara sa sústredila iba na to, aby dostala zo seba "nádor". Nemusela sni veľmi tlačiť, bábätko išlo von takmer samo. "Videla som, ako sa Art ku mne rúti, aby synček nespadol zo stola,“ opisuje a dodáva: „Započula som plač. Brada mi padla na podlahu. Šok, čistý šok. Práve som sa stala opäť matkou. Mala som 46 rokov a bolo to absolútne šokujúce.

Keď sa Barbara ako-tak spamätala, dostala veľký strach, že s malým nie je niečo v poriadku. „Nemala som žiadnu predpôrodnú starostlivosť, netušila som, že som tehotná a znepokojovalo ma množstvo možných telesných alebo mentálnych postihnutí. Našťastie sa sestry s bábätkom čoskoro vrátili a ubezpečili nás, že je úplne zdravé,“ vydýchla si. Svoj príbeh Barbara vyrozprávala v jednej epizóde programu Nevedela som, že som tehotná televízie TLC.

Chlapček dostal meno Hunter. „Urobila som maximum pre to, aby som nemala ďalšie deti a zrazu mi život doprial ten najúžasnejší pocit, aký som kedy zažila. Zrazu mi nezáležalo na tom, že som už na dieťa stará. Rozhodla som sa, že budem tou najlepšou mamou, akou môžem byť, aj napriek obavám, že neviem, čo bude zajtra. Cítila som, že Hunter musí byť niečím výnimočný, lebo sa narodil napriek všetkým okolnostiam. Cítim sa požehnaná a neskutočne šťastná,“ dodala Barbara

Fotogaléria

YouTube/TLC

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia