Zoznámte sa! Tieto deti zarobia za mesiac viac ako vy

Zoznámte sa! Tieto deti
Ilustračné foto
Zdroj: flavinhalouise/Instagram
2021-11-03 08:30:00 |

Bežné deti sa počas prvých rokov svojho života venujú škole a hrajú sa s hračkami na pieskovisku. Tieto už zarábajú peniaze a sú z nich boháči!

Snom mnohých ľudí je mať veľa peňazí. Niektorým sa to podarí po niekoľkých rokoch tvrdej driny, preto je doslova šokom, ak to dosiahli deti už počas prvých rokov svojho života.

Rodičia na celom svete zdieľajú fotografie a informácie o svojich najmenších na Instagrame nielen kvôli tomu, aby sa pochválili, aké šikovné deti vychovávajú. Ich účty na sociálnych sieťach sú dôležité aj z toho dôvodu, že im prinášajú peniaze! Častokrát ide o sumy, o ktorých by mnohí mohli len snívať.

Pozrite sa na najlepšie zarábajúce bábätká na Instagrame podľa thesun.co.uk:

Noah Tavares

Tento malý drzý chlapček, známy na Instagrame pod prezývkou @euamonono, je na sociálnych sieťach už od narodenia. Cíti sa tam ako doma! S viac ako jedným miliónom sledovateľov je úspešný a umiestňuje sa na vrchole zoznamu populárnych „insta-babies“.

S obrovským priemerom 44 700 lajkov na jeden príspevok a jeho veľkou sledovanosťou to znamená, že by mohol zarobiť až 3 444 libier (v prepočte 4050 eur) za príspevok.

Marleigh Grantová

Marleigh, s prezývkou „the yet baby“ vzala sociálne médiá útokom svojimi chaotickými videami po boku svojho strýka. @theyeetbaby. Za jeden príspevok získa priemerne 151 000 lajkov – predstavte si, že by sa vaše fotky páčili toľkým ľuďom!

Jej veselé príspevky sú veľmi populárne, vďaka nim má 999 000 sledovateľov a jej rodičia tak majú vo vrecku 3 444 libier (v prepočte 4050 eur) za príspevok.

Halston Blake Fisherová

Toto dvojročné rozkošné dievčatko sa opisuje ako milé a drzé, o čom svedčia jej príspevky. So závideniahodným šatníkom má @halston.blake viac ako 613 000 sledovateľov, čo znamená, že peňaženka jej rodičov by mohla byť bohatšia o 2 191 libier (v prepočte 576 eur) za príspevok. 

Drew Hazel

Drew Hazel má najrozkošnejší úsmev, takže nie je prekvapením, že jeden jeho príspevok nazbiera s prehľadom aj tisíce lajkov. S viac ako pol miliónom sledovateľov na Instagrame môže @drewhazeleast zarobiť až 1 831 libier (v prepočte 2153 eur) za príspevok.

Flavia Louiseová

Ďalšie rozkošné dievčatko, ktoré má na Instagrame 257 413 sledovateľov. Vďaka tomu @flavinhalouise zarobí za jeden príspevok 850 libier (v prepočte 999 eur). Kým pre niekoho by to mohol byť mesačný plat, úsmev malej Flavie začal zarábať v prvých mesiacoch jej života.


Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia