Otec sa pochválil darčekom od detí: To musíte vidieť!

Otec sa pochválil darčekom
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2021-09-13 18:30:00 |

Todd je otec z Austrálie, kde začiatkom septembra oslavovali Deň otcov. Keď mu deti odovzdali pozdrav, ktorý mu vyrobili, smiechu sa nezdržal.

Nie je neobvyklé, že deti majú radšej jedného rodiča, ale obvykle to neukazujú až tak okato. Keď Todd zbadal pozdrav od detí, povedal si že to nebude brať osobne.  Nedalo mu to však a na Twitteri zverejnil pozdravy, ktorými obdarovali deti jeho a pred tým, počas Dňa matiek, ich mamu. Ten rozdiel je naozaj brutálny. Ako Todd napísal, i keď to pripúšťy nerád, výtvory sú jasným dôkazom toho, že ich deti majú jednoznačne slabosť pre mamu.  

Kým pozdrav pre mamu žiari farbami,  je celý pokrytý rozkošnými kresbami, dominuje mu slovo láska a deti si dokonca dali námahu a adresovali jej sladkú básničku i osobné venovania, pozdrav pre Todda je nielen menší, ale aj neporovnateľne skromnejší. Okrem smajlíka a nápisu Deň otcov neobsahuje nič viac.  

 

 

Zverejnenými pozdravmi Todd všetkých dobre pobavil. Zistil, že nie je jediným menej obľúbeným členom rodiny. Mnohí sa podelili o svoje vlastné príbehy.

„U nás je to naopak. Minulý rok dostal môj manžel od dcéry desať pozdravov ku Dňu otcov. Jeden z nich skončil na mesiac položený na chladničke. Keď nastal Deň matiek, jednoducho ho zobrala a darovala mi ho,“ spomína na úsmevnú príhodu jedna mama.

Viacerí Toddovi odkázali, že pozdrav preňho je v skutočnosti „majstrovské dielo“ v porovnaní s tými, ktoré dostali oni. Nemenovaný otec ako dôkaz zverejnil snímku linajkového papiera, na ktorom bolo napísané slovo „otec“. Hlavne, že si deti spomenuli!


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia