Z darčeka, ktorý dostala 10-ročná Pixie, idú do kolien aj chlapi

Z darčeka, ktorý dostala
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/pixiecurtis
2021-08-23 11:10:00 |

Pixie a sedemročný Hunter sú deťmi úspešnej austrálskej podnikateľky Roxy Jacenko. A tomu zodpovedajú aj darčeky, ktoré im dáva...

Každý podľa svojich možností. A tak niekto dostane k desiatym narodeninám malú bábiku alebo hračkárske autíčko, možno školskú tašku, obľúbeného plyšáka či tortu a niekto úplne reálne parádne auto v cene dvoj až trojizbového bytu v Bratislave. Nuž, povedzme si úprimne, komu by sa to nepáčilo? Keď si to šikovná mama môže dovoliť a považuje to za nevyhnutné, môžeme nad tým pokrútiť hlavou a mať svoj názor, ale to je asi tak všetko.

Mama Roxy sa plesla po vačku a svojim ratolestiam kúpila luxusné sedemmiestne auto za 141 000 libier (cca.  164 000 eur). A to len pár mesiacov po tom, ako im urobila radosť autom „len“ na 46 000 libier (cca. 53 500 eur). Usúdila však, že to nestačí. Fotku, na ktorej syn a dcéra skáču od radosti pred veľkým čiernym tátošom, zverejnila na svojom Instagrame. Auto má vpredu veľkú purpurovú mašľu.

Dôvodom kúpy nového auta je podľa Roxy to, aby sa deti cítili cestou do a zo školy „bezpečne“.  Pre podnikavú mamu je totiž bezpečnosť aj nad  peniazmi a preto neľutuje investovať akúkoľvek sumu.

Pixie sa s radosťou z veľkolepého daru tiež pochválila na svojom instagramovom účte. „Toto bolo také prekvapenie! Mama nám povedala, aby sme prišli pred dom - mysleli sme si, že nám priviezli trampolínu – a bolo to nové auto! Povedali sme jej, že potrebujeme sedem miest na sedenie, ale nemysleli sme si, že to v skutočnosti zorganizuje! “ napísala k fotke.

Darček rozdelil sledovateľov ich účtov na dve skupiny. Kým niektorí to považujú za prehnané a za zbytočné, iní deťom k darčeku zablahoželali. „Tvrdo pracujte a aj vy si budete môcť dovoliť pekné veci! Hanba za všetky tie horké žiarlivé komentáre,“ odkázal neprajníkom autor jedného z komentárov. Iný však pripomenul, že keď deti už v tomto veku dostávajú také honosné dary, nevie si predstaviť, aké budú a čo budú požadovať v tínedžerskom veku.

 

 


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia