Geniálny trik matky: Ako zistiť, či deti dvíhajú záchodovú dosku!

Geniálny trik matky: Ako
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2020-12-23 12:30:00 |

Prekvapil nielen jej deti, ale i ostatných rodičov. Cathy podrobila svojich synov zaujímavému testu, aby zistila ich návyky pri vykonávaní potreby. O čo ide?

Po zverejnení videa, v ktorom hovorí o spomínanom triku, bola doslova zaplavená chválou od rodičov. Cathy si chcela overiť u svojich synov, či hovoria pravdu, keď tvdia, že dvíhajú záchodovú dosku, keď idú vykonať potrebu, píše na mirror.co.uk.

Získal veľkú popularitu

V mnohých domácnostiach je tento problém debatou číslo jeden. Veľa rodičov dobre vie, aké to je denne upratovať špinavú toaletnú dosku v dome plnom detí. Aj preto mnohí ocenili a pochválili prefíkaný plán mamičky ako odhaliť, či  ju dvíhajú alebo nie.. Jej video, zverejnené na TikToku sa hneď stalo virálnym a získalo viac ako 2,7 miliónov pozretí!

Ako na to?

Trik Cathy spočíva v jednoduchom teste. Na záchodovú dosku nalepila bankovku dvadsiatich libier a čakala, kto ju nájde. Bankovku dala do plastového vrecka, ktoré umiestnila zospodu záchodovej dosky.

Vo videu, ktoré získalo 299 000 lajkov, opisuje svoj trik spolu so svojimi vtipnými hláškami, čo neostalo bez odozvy aj iných ľudí. Zatiaľ čo jedna žena na to reagovala, že je to u nej v domácnosti inak a jej synovia dosku dvihnú, no nedajú naspäť, iná zažartovala a dodala, že jej peniaze sú na záchodovej doske bezpečnejšie ako v banke. Ďalší ju vychválili do nebies, iní vtipne dodali, že zakopaný poklad sa nikdy nenájde. Mnohí však čakali na jedno. Vydarí sa jej trik? Cathy nakoniec prezradila, že hotovosť si predsa len našla svojho majiteľa! Vyskúšate to aj vy alebo máte iný zaručený trik, ktorý u vás funguje?

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia