Mamu požiadali, aby sa pri dojčení zakryla... Toto urobila

Mamu požiadali, aby sa
Ilustračné foto
Zdroj: mum´s grapevine
2019-08-26 00:30:26 |

Dojčenie na verejnosti vzbudzuje stále rozporuplné reakcie. Kým väčšina ľudí sa nad tým nepozastavuje, niekomu to mimoriadne prekáža.

Nájsť si pri dojčení na verejnosti intímny kútik alebo si niečo cez seba prehodiť, nie je vždy také jednoduché, ako by sa mohlo zdať. Niektoré ženy nemajú s tým ani najmenší problém, iné sa snažia aspoň utiahnuť trochu do ústrania, aby nekľali ostatným oči. Jednou z nich je aj trojnásobná mama Melania Dudley, ktorej reakcia na požiadavku neznámeho muža, aby sa pri dojčení zakryla, pobavila internet.

Melania sedela spolu s rodinou a priateľmi počas dovolenky v Mexiku v miestnej reštaurácii, keď si jej štvormesačné bábätko vypýtalo mlieko. Mamina neváhala a ponúkla mu prsník. Ako vysvetlila jej kamarátka Carol Lockwoodová, nesedeli niekde v strede, ale v zadnej časti, kde neboli veľmi na očiach. Napriek tomu dojčenie prekážalo jednému mužovi, ktorý ju požiadal, aby sa zakryla. „Tak to urobila,“ napísala k fotke, ktorú so súhlasom mamy zverejnila.

Neurobila síce to, čo si pobúrený muž predstavoval, no jeho požiadavke jednoznačne vyhovela. Zobrala do manžela šatku, zakryla si ňou hlavu a pokojne dojčila ďalej. 

Zdá sa, že duchaplná mama pobavila dosť ľudí. Za krátky čas sa pod snímkou objavilo množstvo pozitívnych komentárov, ktoré jej reakciu ocenili.

Prečítajte si tiež:

Mama po rokoch vysvetľuje, prečo dojčila cez plot

Kravské ani kozie mlieko bábätkám do úst nepatria: Prečo?


Foto: Facebook
Autor: © Zoznam/hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia