10-ročný syn natočil nečakaný pôrod mamy v aute

10-ročný syn natočil nečakaný
Ilustračné foto
Zdroj: foto: facebook/Michaesl Adisson
2019-06-04 13:30:15 |

Chlapcovi sa zo zadného sedadla podarilo zachytiť úžasné okamžiky, keď len pár minút cesty od pôrodnice prišla v aute na svet jeho sestrička.

Rudia Napier z Nevady sa v piatok 24. mája zobudila s tým, že začína rodiť. Na svet sa pýtalo jej štvrté dieťa. Manžel Michael Addison naštartoval auto a spolu s manželkou a tromi deťmi uháňali do pôrodnice. To, že bábätko sa vypýta von už cestou, netušili.

Desaťročný Jayden mal pôvodne v pláne natočiť video ako pamiatku na cestu rodiny do pôrodnice, nakoniec natočil celý pôrod. Je na ňom všetko, aj to, ako rodiaca mama upokojuje vystrašené a uplakané staršie dcéry na zadnom sedadle a pomedzi pôrodné bolesti im vysvetľuje, že ich sestrička je na ceste. Jediný, kto nemal čas vyplakávať, bol Jayden, ktorý nepustil kameru z ruky.

Veci išli naozaj rýchlo. „Mike, to dieťa vyjde,“ kričí Rudia, ktorá cíti, že dieťa v bruchu už dlhšie nevydrží. A naozaj nepreháňala. S nohami vyloženými na palubnej doske sama riadi svoj pôrod. Niet divu, že od bolesti kričí. Manžel jednou rukou šoféruje, aby sa čo najskôr dostali do pôrodnice a druhou pridŕža manželke nohu. Tá nestráca duchaprítomnosť, novorodenca sama vytiahne a priloží na hruď. Na videu je krásne vidno, ako sa malé detské oči otvoria a pozerajú priamo na Jaydena držiaceho kameru. Vtedy to mamu, ktorá práve sama bez pomoci porodila, úplne zmohlo a rozplakala sa. „Máte malú sestričku,“ povie cez slzy deťom na zadnom sedadle. „Máme bábätko. Je taká krásna,“ dodá.

Čoskoro boli v pôrodnici a bábätka s mamou sa ujali odborníci. Všetci si vydýchli, že adrenalínový pôrod tak dobre dopadol. Dievčatko dostalo meno Jolee v súlade s menami ostatných súrodencov začínajúcich tiež na písmeno J (Jayden, Jai'Ahni a Jaida).

Bábätko pre rodinu veľa znamená a veľmi sa naň tešili. Michael a Rudia vždy chceli mať veľa detí. Vlani, v piatok 13. júla, Rudia potratila v 8. týždni tehotenstva a obviňovala sa z toho. „Bolo to naozaj temné obdobie. A potom v piatok 24. mája porodila našu dcéru. O 315 dní neskôr,“ je šťastný Michael, ktorý je hrdým otcom troch dcér a jedného syna. A tak sa zdá, že milujúci rodičia s potomstvom ešte neskončili. Veľká rodina je veľká rodina!

Prečítajte si tiež:

Šokujúca fotka: Vrahyňa sa hrá na milujúcu mamu

Táto mama práve zistila, že namiesto dievčatka porodila chlapca


Foto: facebook/Michael Addison
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia