Táto mama práve zistila, že namiesto dievčatka porodila chlapca

Táto mama práve zistila,
Ilustračné foto
Zdroj: foto: isntagram/nancyray
2019-05-10 13:30:18 |

Snímka, ktorú zverejnila Nancy Ray, doslova obletela internet. Jej výraz hovorí za všetko. Po celý čas bola presvedčená, že rodí dievčatko...

Najlepšie zábery vznikajú spontánne. Fotky z príchodu nového človiečika na svet patria vo všeobecnosti k tým najúprimnejším a najemocionálnejším a konkrétne táto by mohla byť vyhlásená za tú najúprimnejšiu. Ukazuje tvár mamy, ktorá práve zistila, že bábätko, ktoré malo byť dievčatkom, je vlastne chlapec. Prekvapenieeee!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nancy Ray (@nancyray),

Trojnásobná mama Nancy sa podelila o detaily zo svojho tehotenstva na Instagrame. Písala o všetkých vzostupoch aj pádoch, vrátane vyrovnávania sa s tým, že po dvoch dcérach im pribudne do rodiny ďalšia.

14. apríl 2018: Prekvapenie! Som tehotná!

9. jún 2018: Čakáme tretie dievča! Pri prvých dvoch tehotenstvách sme pohlavie poznať nechceli, ale tentokrát manžel trval na tom, aby sme si ho dali zistiť. Chcel vedieť, či to bude opäť dievča, aby sa mohol psychicky pripraviť.

8. december 2018: Sneh a ľadová búrka. Vypli prúd. Som zmierená s tým, že porodím doma bez elektriny. Našťastie sa to nestalo.

Ako keby snehová búrka nebola dosť stresujúca, Nancy dostala žalúdočnú virózu a manžel chrípku. Ale  o deň neskôr ich čakalo najväčšie prekvapenie zo všetkých...

13. december 2018: Idem do pôrodnice s intenzívnymi kontrakciami s mojou mamou... Tam sa stretávam s manželom, Bol u svojej mamy, pretože chrípka... O dve hodiny som porodila. O 15 minút sme išli prestrihnúť pupočnú šnúru a hovorím: „ČO JE TO?!? Je to dieťa chlapec?“ Naozaj to bol chlapec!

Manžel Will v šoku dvihol bábätku nôžku, aby to skontroloval a potom „doslova zletel na zem“.

Autorkou ohromujúcej snímky zachytávajúcej moment, keď Nancy a Will zistili, že majú chlapca, je fotografka Lauren Jolly

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nancy Ray (@nancyray),

„Budem ju vždy odporúčať ako fotografku k pôrodu, lebo toto je jedna z mojich najobľúbenejších fotografií všetkých čias,“ napísala Nancy, ktorá si spokojne nažíva s manželom, dvomi dcérkami a už takmer polročným synčekom. Ten je samozrejme maznáčikom celej rodiny.

Prečítajte si tiež:

Sarah vo videu ukázala realitu pôrodu v detailoch

Orgazmus pri pôrode: Je to možné?


Foto: Instagram/nancyray
Autor: © Zoznam/hj
Zdroj: parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia