Rodičia roka: Deti držali v provizórnych klietkach

Rodičia roka: Deti držali
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Modoc County Sheriff's Office
2019-04-26 09:30:13 |

Dve ani nie dvojročné deti umiestnené v akýchsi, na pohľad provizórnych drevených klietkach, našli policajti pri prehliadke jedného domu v Tulelake v Kalifornii.

Dom obývali 25-ročný Ramon Alberto Zendejas a jeho priateľka Mercadies  Williams (25), u ktorých bola nariadená domová prehliadka pre podozrenie z nelegálneho držania zbraní.

Hliadka, ktorá sa na miesto vybrala minulý týždeň v piatok spolu so šerifom Williamom ´Texom´ Dowdym, však našla oveľa viac ako hľadala. Okrem troch zbraní, munície, domáceho laboratória na drogy a metanfetamínu objavili v dome 22-mesačné dvojičky – chlapcov. Každý z nich bol v jednej klietke umiestnených nad sebou a prirobených k stene. Podľa vyjadrenia policajtov to vyzeralo ako psie búdy.  

Chlapcov z klietok vybrali a podarený párik zatkli. Obvinili ich z ohrozovania detí, držanie drog a iných omamných látok, ako aj za nelegálne držanie zbraní. „Domnievam sa, že dávanie chlapcov do týchto akýchsi klietok bol spôsob, ako ich držať ďalej od vecí nachádzajúcich sa v dome,“ vyjadril sa po návšteve v dome plnom nebezpečných látok a vecí šerif Dowdy.

Prípad vyšetrujú tamojšie úrady promptne a tak Ramon s Mercadias už vedia, že o deti nakoniec neprídu. Okresný prokurátor Sam Kyllo povedal, že nešlo o žiadne klietky, ale o postieľky, ktoré si môže ktokoľvek kúpiť na Amazone. Myslí si tiež, že dvojica deti neohrozovala a do postieľok zvláštne pripevnených o stenu ich vkladali iba vtedy, keď mali oddychovať alebo si mohli nejako ublížiť. Na telíčkach im žiadne poranenia nenašli a tak „podarení“ rodičia obvineniam z ohrozovania detí čeliť nebudú. Drogy a zbrane im však úrady zrátajú.

Prečítajte si tiež:

Preboha, v tomto nechala mama žiť päťročnú dcérku

Ďalšia matak roka: Kým telefonovala, dcérka sa jej utopila

Fotogaléria


Foto: Modoc County Sheriff's Office
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: Modoc County Sheriff's Office

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia