Sestra vojvodkyne Kate, Pippa, ukázala malé bruško

Sestra vojvodkyne Kate, Pippa,
Ilustračné foto
2018-07-15 00:30:38 |

Kým vojvodkyňa Kate (36) sa teší už z tretieho potomka, jej sestra Pippa (34) v októbri privedie na svet svoje prvé dieťa. Rastúce bruško predviedla na krste princa Louisa.

Športovkyňa telom i dušou. Tak poznáme Pippu Middleton, sestru vojvodkyne Kate. I keď sa snaží zostať v ústraní, občas sa jej podarí svoju známejšiu sestru, ktorú si vybral za manželku princ William, zatieniť. Ako napríklad na ich svadbe, keď v šatách ukázala taký nádherný zadok, že ho riešil celý svet.

I keď Pippa, bývalá novinárka, spisovateľka, expertka na organizovanie večierkov a príležitostná módna dizajnérka neskončila v náručí princa, vôbec jej to nemusí prekážať. Sama pochádza z majetnej rodiny a vydala sa viac ako dobre. Jej manželom sa vlani stal miliardár James Matthews. Úspešný štyridsaťročný finančík je najstarším synom „zemana“ z Glen Affric Davida Matthewsa a tak Pippa vydajom získala titul lady Glen Affric. James rovnako ako princovia William a Harry študoval na prestížnej Eton College, takže ide naozaj o dobrú partiu.

Vďaka tomu, že budúca mamina Pippa je zvyknutá pravidelne športovať a pohybu sa nevzdala ani v požehnanom stave, vyzerá aj v piatom mesiaci tehotenstva výborne. Na pondelkovom krste synovca Louisa, najmladšieho synčeka vojvodkyne Kate a princa Williama, ukázala malé bruško, ktoré sa rysovalo pod blankytno-modrými šatami

S Kate sú si veľmi blízke, určite teda naberá od staršej sestry, ktorá má za sebou už tri pôrody, skúsenosti. Tak ako Kate, aj Pippe tehotenstvo veľmi pristane a keďže bábätko bude od Katinho najmladšieho synčeka mladšie iba o pol roka, budú mať sestry čo preberať. A roztopašná princezná Charlotte, ktorá sa nehanbí nikoho a ničoho, môže pomáhať s bábätkom nielen mamine Kate, ale aj tete Pippe.

Malé tehotenské bruško ukázala Pippa i na svadbe princa Harryho s Meghan Markle. Zdá sa, že ide v šľapjajach Kate, ktorá nosila lodičky aj vo vysokom štádiu tehotenstva, i keď to lekári neodporúčajú. Pohodlie - nepohodlie, ak už raz patríte do kráľovskej rodiny, treba aj reprezentovať. 

Vďaka rafinovaným strihom šiat pôsobí Pippino bruško naozaj veľmi nenápadne. Ako v júni uviedla v týždenníku obchodnej siete Waitrose, v ktorom má na starosti rubriku o fittnes, v prvom trimestri netrpela rannými nevoľnosťami a od začiatku si tehotenstvo užíva. Priznala tiež, že musela obmedziť cvičenie, ale nevzdala sa ho a neplánuje tak urobiť ani v poslednom trimestri. 

Do tretice aj Meghan?

Od sobáša princa Harryho s americkou herečkou Meghan Markle, dnes vojvodkyňou zo Sussexu, médiá špekulujú aj o jej tehotenstve. Veď aké by to bolo milé, keby mali takmer rovesníkov Kate, jej sestra Pippa aj čertsvá švagriná Meghan.

Stačilo, aby sa Meghan ukázala na svadbe Harryho bratranca vo voľnejších šatách a hneď bolo podľa médií viac ako jasné, že je v požehnanom stave.

Pred pár dňami ju však počas návštevy v írskom Dubline odofitli s pohárikom šampanského v ruke a tak informáciu o možnom tehotenstve vyvrátili. Členka kráľovskej rodiny by si predsa v požehnanom stave pohárik na verejnosti určite nedala. 

O tom, že Harry s Maghan majú vzťah k deťom, niet pochýb. Princ sa netají tým, že zbožňuje potomkov svojho brata Williama a často ich rozmaznáva darčekmi. Aj najmladšiemu Louisovi, ktorý ešte okolie veľmi nevníma, už daroval vzácnu knihu - prvé vydanie Medvedíka Pú. Meghan sa takisto rada obklopuje kamarátkami s deťmi, aj preto mali na svadbe riadny kŕdeľ ratolestí.

Mladomanželia hneď po sobáši povedali, že v prvom rade sa chcú zamerať práve na potomstvo, až potom na všetko ostatné. Jedným z dôvodov, prečo by sa chceli poponáhľať, je aj to, že Meghan má už 36 rokov.

To, že vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu majú k deťom naozaj vzťah a nie je to iba póza, svedčia aj aktuálne fotky z Dublinu, kde sa zúčastnili na športovom podujatí plnom detí, ktorým dovolili poblázniť sa s nimi.

Nuž, možno nepotrvá dlho a z Británie príde správa, že v kráľovskej rodine o pár mesiacov privítajú ďalšie bábätko. 

Prečítajte si tiež:

Úžasné fotky, ktoré ukazujú rozdielnosť ženských tiel po pôrode

Pohlavie bábätka: určite si ho sami

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia