Tajomstvo šťastného výrazu malého Briana odhalené

Tajomstvo šťastného výrazu malého
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Profimedia.sk
2018-05-28 00:30:04 |

Od svadby princa Harryho a herečky Meghan Markle uplynulo už niekoľko dní, ale ešte stále sa objavujú nové a nové informácie z nej.

Možno ani vám neunikol veselý mierne bezzubý úsmev jedného z družbov Meghan Markle, ktorý jej niesol závoj po vstupe do kráľovskej kaplnky. Bol ním sedemročný Brian Mulroney, ktorý sa o túto dôležitú úlohu delil s bratom – dvojčaťom Johnom. Synovia Meghaninej blízkej kamarátky Jessicy Mulroneovej boli z obradu a množstva ľudí unesení. Prezradil to ich otec Ben Mulroney v kanadskej televíznej šou.

A čo presne malého Briana tak nadchlo? "Pýtal som sa ho a on mi povedal, že ešte nikdy predtým nepočul hrať trúbku," prezradil. Tak málo stačí k detskej radosti... I keď si deti všetko prešli už dopredu, na skúške chýbali ľudia, záplava kvetov aj spomínaná trúbka a podľa Bena syna dostala atmosféra, ktorá na tejto významnej udalosti vládla. Brian určite netušil, že sa vďaka spontánnemu prejavu radosti stane takým populárnym a dokonca bude témou televíznej šou. Ide o zážitok, na ktorý určite nikdy nezabudne a je pravdepodobné, že o tejto príhode bude rozprávať svojim známym ešte aj v dospelosti.

Ben tiež prezradil, že jeho ratolesti, okrem dvojičiek aj štvorročná dcérka Ivy, sa hneď hlásili, že chcú patriť medzi družičky a družbov. Zo všetkých desiatich rozkošných detí, medzi ktorými nechýbali ani potomkovia princa Williama a vojvodkyne Kate, George a Charlotte, sa aj vďaka predchádzajúcim spoločným skúškam stala parádna partia. Svadbu si vraj naozaj užili a ani jedno dieťa nepokazilo zábavu. Nuž, deti nehľadia na to, kto je urodzený či neurodzený, dôležité je to, aby sa dobre cítili. A to sa tentokrát podarilo, 

Prečítajte si tiež:

Prvá oficiálna fotka Harryho a Meghan: Obkľúčili ich deti

Pozrite sa, ako by mohli vyzerať deti Harryho a Meghan

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia