Tieto tri veci si nikdy neoblečte na prvé rande

Tieto tri veci si
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Thinkstock.com
2018-05-25 15:35:17 |

Pri prípravách na rande treba myslieť na viacero vecí. V prvom rade by ste si mali dať záležať na tom, čo na seba. Odborníci totiž zistili, že oblečenie je dôležitejšie, než sme si doteraz mysleli.

Patríte aj vy do tej skupiny rodičov, ktorí síce dieťa či deti majú, no vzťah im nevyšiel? Šancu spoznať niekoho nového, s kým by ste sa delili o radosti aj starosti, máte aj teraz. Dieťa nie je dôvodom na to, aby ste sa uzavreli pred svetom. Máme nioekoľko tipov, čoho sa vyvarovať.

Samozrejme, keď sa chystáte po prvý raz stretnúť s novou osobu, ktorá by mohla zaujať miesto po vašom boku, chcete sa prezentovať čo najlepšie. Určite každý premýšľa nad tým, ako sa bude správať ten druhý, či si budú na rande rozumieť, či je vhodnejšie ísť sa len tak prejsť do parku, na večeru do lacnejšej či drahšej reštaurácie a podobne. Ženy sa obvykle zamyslia nad tým, či sa namaľovať výraznejšie alebo nenápadnejšie, muži riešia holenie. Najúspešnejší na rande však bývajú tí, ktorí porozmýšľajú aj nad oblečením a zvolia vhodné kúsky.

Otázka, čo na seba na také dôležité stretnutie, akým bezpochyby prvé rande s novou osobou je, stresuje mnohých.  Veru, majú na to dôvod! Zoznamka Zoosk, na ktorej je zaregistrovaných 40-miliónov „voľných“ ľudí z celého sveta, urobila prieskum a zistila, že až 94 percent respondentov považuje na prvom rande práve oblečenie za veľmi dôležité.  Zároveň prináša odporúčania, ktoré tri veci by ste si NIKDY nemali, minimálne pri prvých stretnutiach, na seba dať.  Teda, ak nechcete toho druhého hneď na začiatku odradiť :))

Ak si nechcete spôsobiť módne faux pas, určite sa vyhnite pokrčenému oblečeniu. Až 66 percent opýtaných označilo pokrčené oblečenie na prvom rande za odpudzujúce, preto by ste sa mali rozhodnúť pre nekrčivý odev alebo si dať tú námahu a vytiahnuť žehličku.

Druhou veľmi nesympatickou záležitosťou, ktorou proťajšok skôr odradíte, sú ponožky v sandáloch. Táto rada sa týka skôr mužov, i keď občas sa takýto „úlet“ podarí“ aj dámam. Mali by ste vedieť, že ponožky v sandáloch prejdú iba vtedy, ak máte sexi mozog... 

 No a treťou vecou, ktorú by ste si v žiadnom prípade nemali na seba dať pri prvom rande, sú obľúbené crocsy, ktoré sú síce nadmieru pohodlné, ale naozaj nie príťažlivé.

To však nie je všetko. Podľa prieskumu nie je vhodné ani  oblečenie, v ktorom vyzeráte ako vo vreci, príliš krátke sukne u žien a príliš dlhé nohavice u mužov, pritesné tričká, plavkové šortky – áno, aj tie niektorí páni nosia ako bežné kraťasy. Pozor by ste si mali dať aj na to, aby ste sa obliekli primerane vášmu veku a postave.

Takže, už viete, čo sa nehodí. Čo však odborníci zo zoznamky radia namiesto toho?  Vraj to vôbec nie je až také ťažké – mali by sme vsadiť na kvalitu a dobrý pocit. Určite sa na rande nevyberte v niečom, v čom ste nesvoji. 

Podľa zoznamky sa 60 percent mužov cíti najbezpečnejšie v klasickom bavlnenom tričku a 36 percent mužov preferuje sako.

U žien vedie čierna farba, ktorá pôsobí upokojujúco na 40 percent oslovených. Len o percento menej z nich sa cíti najpohodlnejšie v tričku a džínsach.

Perfektná nápad. Je to pohodlné a pekné oblečenie, ktoré spolu s dobrou vôňou, upravenými nechtami, jednoduchým účesom a dobrou náladou nič nepokazí.

Prečítajte si tiež:

Sex a manželstvo: Ak to má klapať, tieto 4 kroky majte na mysli

12 znakov, že váš vzťah obstojí v skúške času

 

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia