Narodený v apríli: Toto o malom princovi hovoria hviezdy

Narodený v apríli: Toto
Ilustračné foto
2018-04-24 10:04:50 |

Rodina princa Williama má od včera o jedného člena viac. K 4-ročnému Georgovi a onedlho trojročnej Charlotte pribudol braček Louis, ktorý sa stal aprílovým dieťaťom.

Veľká Británia je od včera na nohách. Pôrod vojvodkyne Kate patrí k top udalostiam v krajine. Po oznámení, že minútu po jedenástej dopoludnia porodila, nemali oslavy konca-kraja. Čo dostal najmladší potomok urodzeného páru do vienka vďaka dátumu narodenia?

Jarné deti sú takí malí chameleóni. Vďaka tomu, že sa narodili v jednom z najkrajších období roka, dostanú nadelené veľa dobrého, ale nechýbajú ani nie práve najpozitívnejšie predispozície. Napríklad oproti jesenným deťom, o ktorých sa hovorí, že sú športovo najzdatnejšie a najzdravšie, to majú o niečo horšie. 

Konkrétne aprílové deti, ku ktorým už patrí aj syn Williama a Kate, sú podľa niektorých štúdií náchylnejšie na alkoholizmus v dospelom veku, nachádza sa medzi nimi najviac autistov, môžu trpieť bipolárnymi poruchami, poruchami príjmu potravy a hrozí im glaukóm.

Na rozdiel od detí narodených v iných ročných obdobiach jarné deti najčastejšie trápia zdravotné problémy a oproti dlhovekým jesenným ľuďom sa jarní dožívajú o nejaký ten rok menej. Nie je to ale pravidlom, veľa závisí aj od životného štýlu. Na svoje zdravie by si v každom prípade mali dávať väčší pozor. Dosť však už negatívnych rečí.  

Aprílové deti majú umelecké vlohy, sú veľmi kreatívne a vďaka úžasnej fantázii sa dokážu pohybovať v akejkoľvek spoločnosti. Už len toto je pre tretieho potomka urodzeného páru veľkou výhodou. Sú to rodinne, no zároveň aj materiálne založené osoby, ktoré si vážia tradície. Apríloví ľudia sú ambicózni, poctiví a k splneniu snov sa dopracujú tvrdou prácou. Nie sú to "pätolizači" a za svojim nejdú aj cez mŕtvoly. 

Novonarodený princ bude podľa horoskopu Býk. Na čo sa môžu uriodzení rodičia tešiť?

Býci si najviac zo všetkých znamení horoskopu potrpia na rituály a zvyky, ktorých zmena ich dokáže riadne rozladiť. Preto je vhodné ignorovaťdobre mienené rady, aby ste svojmu malému Býkovi dopriali iné rozmary než obvyklú návštevu ihriska či inú činnosť, ktorú bežne robí. Je veľmi pravdepodobné, že neuspejete a na zvyčajnom mieste pri zvyčajnom programe sa bude cítiť omnoho príjemnejšie. Neznamená to samozrejme, že ak máte doma malého Býka, musíte stále robiť to isté, len to chce trochu dôkladnejšiu prípravu drobčeka na zmenu. Ak vie, do čoho ide, cíti sa isto a teší sa na nové zážitky.

Deti Býci sú sladké a milujúce. S blízkymi sa rady maznajú. Rodičov ratolestí narodených v tomto znamení možno poteší aj informácia, že medzi Býkmi je väčšina najkrajších žien a najmocnejších mužov sveta. Krásu a šarm majú prirodzene danú, k úspechu sa dopracujú vďaka silnej vôli a nezlomnej túžbe niečo dokázať.

Väčšie deti narodené v znamení Býka sú najradšej vonku, lebo k prírode ich to inštinktívne ťahá. Radosť im urobíte malou záhradkou, v ktorej sa budú môcť starať o zeleninu či kvetiny alebo im doprajte domáceho maznáčika. Bonusom bude to, že sa takto naučia zodpovednosti.

Pripravte sa na to, že s dieťaťom Býkom si užijete svoje pre jeho tvrdohlavosť. Prirodzene sa bráni zmene a túži po rutine. Najspokojnejšie je vtedy, keď veci plynú bezbolestne a môže sa pohybovať v svojich zaužívaných rituáloch. Na zmeny ho vždy krok po kroku pripravujte, len tak budete obaja v pohode. Na tvrdohlavosť nechoďte krikom či výčitkami, viac dosiahnete láskavosťou a vysvetľovaním.

Deti Býci patria k fyzicky najzdatnejším a citovo najvyrovnanejším spomedzi všetkých detí, jediným problémom je už spomínaná tvrdohlavosť. K spokojnosti potrebujú pokojnú atmosféru a svoj komfort, v stresujúcom prostredí alebo pri nepredvídaných prekážkach sú napäté, úzkostlivé a nepríjemné. Lepšie sa cítia na dedine, obklopené prírodou, ako v ruchu veľkomesta. Obvykle nemajú veľa blízkych priateľov, aj keď sú spoločenské a dokážu sa zabaviť snáď sa každým. Ľudia ich majú radi pre ich vrodený takt.

Býci sú praktickí, vynaliezaví a keď na to príde čas, zvyčajne dokážu výborne hospodáriť s peniazmi.  Tieto danosti a zručnosti im otvárajú širokú škálu možností profesijného uplatnenia sa v budúcnosti – sú z nich vynikajúci bankári, kuchári, záhradní architekti, záhradníci, ale aj modelky či modeli, hudobníci, sochári, makléri, finanční poradcovia či audítori.  

Farby: bledomodrá, zelená, ružová

Kameň: meď, smaragd

Šťastný deň: piatok

Šťastné čísla: 1, 9

Aj druhorodená dcérka urodzeného páru Charlotte je jarným dieťaťom. Narodila sa 2. mája 2015 a rovnako ako na mladšieho bračeka, aj na ňu sedí charakteristika Býka. Najstarší George prišiel na svet 22. júla 2013 a podľa horoskopu je Rak.

Hovorí sa, že jarní ľudia sú naozaj rýchlo dospievajúci jedinci a vďaka komunikačným schopnostiam sú predurčení na úspešnú kariéru. Majú výbornú pamäť, čo je ich veľkou výhodou. I keď ako o športovo zdatných sa hovorí najmä o jesenných deťoch, aprílové budú asi výnimkou, lebo milujú športy a sú v nich dobré.

Prečítajte si tiež:

Mesiac narodenia: Ako ovplyvňuje to, čím sa človek stane

Mesiac narodenia: Čo hovorí o zdraví vášho dieťaťa

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP, profimedia.sk
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia