Sedem geniálnych nápadov na "rodinné" tričká, ktoré budete chcieť aj vy

Sedem geniálnych nápadov na
Ilustračné foto
2017-09-26 13:45:51 |

Oblečenie a doplnky sú jedným z najlepších spôsobov, ako sa vyjadriť. Pozrite sa na týchto rodičov s deťmi, ako parádne to vymysleli.

Niekto sa nevie vzdať starých topánok, lebo mu pripomínajú perfektné časy, niekto by nevyšiel von bez svojho obľúbeného náramku, ďalší nosí donekonečna svoje obľúbené tričko, lebo mu prináša šťastie... Snáď každý z nás má nejaký ten kúsok alebo možno iba typ oblečenia, ktorému dáva prednosť či naopak, dobre vie, že toto alebo tamto by na seba nikdy nedal. Kým niekto vníma oblečenie iba ako „nutné zlo“ a nemá potrebu nič ním vyjadrovať, ďalší dáva spôsobom obliekania najavo svoju osobnosť, cit pre módu, vkus a podobne.

Rodičia určite potvrdia, že obliekanie je tvrdý oriešok aj u detí, ktoré už od malička diktujú, čo si na seba dajú a čo nie. Vyberavejšie sú prirodzene dievčatá, no skúste svojmu synovi ponúknuť ružové tričko a hneď sa spustí vlna protestov. Deti však nadovšetko milujú to, keď sa môžu obliekať podobne ako ich rodičia. Pamätáte si na to, akú hrdosť ste prežívali, keď ste mali rovnaké šaty s mamou alebo nejaké to tričko, nohavice či tenisky podobné otcovým? Portál boredpanda.com zozbieral nápady od rodičov, ktorí sa rozhodli vyjadriť svoj vzťah s deťmi práve oblečením.

 

 

 

 

 

 

 

Ak budete rozmýšľať nad originálnym darčekom pre ratolesť, možno aj toto môže byť jedným z tipov ako ju potešiť. A možno postačí zapojiť trochu fantázie a pomocou farby na textil a ďalších kreatívnych doplnkov vyrobiť vlastné úplne originálne kúsky.

Mohlo by vás tiež zaujať:

Takto by ste mali obliekať bábätko na jesennú prechádzku

Rodičia vyrábajú tričká, ktoré vymýšľa ich 4-ročná dcéra

Fotogaléria


Foto: boredpanda.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia