Nechce si umývať zuby? Pošlite mu list v mene zúbkovej víly

Nechce si umývať zuby?
Zdroj: flickr.com
2017-09-17 00:33:15 |

Aj vaše deti si nechcú umývať zuby? Už ste vyskúšali všetko, no nič nezaberá? Skúste tento plán.

S nápadom poslať dieťaťu list od zúbkovej víly prišiel istý britský otecko. Aj on dennodenne bojoval so synom, aby si umyl zuby. Obával sa, že nedostatočnou hygienou ich bude mať čoskoro pokazené. Nepomáhali prosby, ani vyhrážky. A potom mu v hlave skrsol šikovný plán. Keď chlapcovi vypadol zúbok a vložil ho pod vankúš, automaticky očakával, že mu tam zúbková víla nechá jednu libru, ako to robila dovtedy. Aké bolo jeho prekvapenie, keď si namiesto mince našiel list od zúbkovej víly. Libra bola nalepená na ňom.

Zúbková víla v ňom vysvetľuje, že dentálna hygiena, umývanie zúbkov sú nesmierne dôležité. Ďalej píše, že keď sa nebude poriadne starať o zuby, tie sa pokazia, vypadnú a ona za pokazené zúbky žiadne mince nenosí. V liste ho upozorňuje, že zúbok, ktorý pod vankúš vložil, prešiel špeciálnou analýzou a boli na ňom objavené zvyšky čokolády a sladkého nápoja. Verí, že v oblasti starostlivosti o zuby dôjde k zlepšeniu, aby mu aj naďalej mohla nosiť odmeny za vypadnuté zúbky.

List od zúbkovej víly

Týmto listom Ťa chcem informovať, že som tvoj zúbok vyzdvihla a bol aj riadne zaregistrovaný. Isto si si všimol, že som Ti pod vankúšom nič nenechala, minca sa však nachádza na tomto liste. Je to preto, lebo Tvoj vypadnutý zúbok vyzeral veľmi zvláštne a museli sme ho podrobiť dôkladnej analýze. Našli sa na ňom totiž zvyšky čokolády a sladkej limonády, ktoré z neho neboli odstránené umývaním. Obávam sa, že príčinou je zlá technika čistenia. Odporúčam Ti, aby si dbal na správne umývanie a dentálnu hygienu. Pre tento prípad si tvoj zúbok beriem a verím, že Tvoj ďalší na tom už bude oveľa lepšie. V inom prípade budeš musieť zabudnúť na odmenu.

Prečítajte si tiež:

Kedy hrozia dieťaťu takéto zuby?

Zúbky sa tlačia: Pozor na homeopatické gély

 

Fotogaléria


Zdroj: pp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia