Carrie zo Sexu v meste deti nerozmaznáva

Carrie zo Sexu v
Ilustračné foto
Zdroj: sita.sk/AP
2016-10-18 13:30:54 |

Sarah Jessica Parker môže hrať v seriáli Sex v meste ženu posadnutú kúpou 1000-eurových topánok značky Jimmy Cho, ale v reálnom živote pochádza z omnoho skromnejších pomerov.

Štýlová mama troch detí – syna Jamesa, ktorý onedlho oslávi 14-te narodeniny a sedemročných dvojičiek Marion a Tabithy, sa snaží ich príliš nerozmaznávať. Hollywoodska herečka má všetky tri deti s jedným mužom, manželom Matthewom Broderickom a tvrdí, že ich učí skromnosti. Dôvodom je to, že v detstve žila vo veľmi skromných pomeroch. Vyrastala v rodine s ôsmimi deťmi a žili v relatívnej chudobe – niekedy nebolo dosť peňazí ani na vianočné darčeky.

(Manželia Matthew Broderick a Sarah Jessica Parker na nedávnej premiére seriálu Rozvod na HBO, v ktorom má Sarah hlavnú úlohu.)

Zatiaľ čo ľudia si myslia, že pri obzretí sa do detstva je Sarah smutná a nechce, aby jej deti poznali podobný život, ona sama to vôbec tak necíti. Naopak, ako hovorí, práve vďaka tomu stojí nohami pevne na zemi a je odhodlaná naučiť svoje tri deti poznať hodnotu peňazí. Záleží jej na tom, aby vedeli oceniť to, čo majú.

(Takto sa rodinka odfotila v roku 2009 krátko po narodení dvojičiek, ktoré vynosila náhradná mama.)

„Tvrdo pracujem, tak ako aj moja mama tvrdo pracovala,“ zdôrazňuje Jessica alias Carrie Bradshaw zo Sexu v meste. „Nechcem, aby moje deti mali všetko, čo chcú. Myslím, že je dobré, aby mohli po niečom túžiť. Keď bude James starší, myslím, že by mal pracovať a zarábať si sám,“ vysvetľuje mama, ktorá aj spolu s manželom už zarobili toľko, že ich deti by nikdy pracovať nemuseli.

(Rodičia so synom Jamesom vlani na baseballovom zápase v New Yorku.)

Je príjemné vidieť celebritu svetového formátu, ktorá vyrastala v chudobe a nehanbí sa za to. Naopak, dokáže to zužitkovať a snaží sa vychovať z detí slušných ľudí, a nie rozmaznané a nič si nevážiace osoby, ktoré pre to, aby mali pohodlný život, nepohli ani prstom.

Sarah občas poteší svojich fanúšikov a na Instagram pridá aktuálne fotky detí. Táto vznikla minulý rok pri príležitosti siedmych narodenín Marion a Tibithy.

 

Pri príležitosti Jamesových 13-tych narodenín zase zverejnila minulý rok v októbri fotku, po ktorej musela siahnuť do archívu poriadne hlboko.

Prečítajte si tiež:

J- Lo o deťoch: Dali môjmu životu perspektívu

S takýmto úsmevom sa zobúdza každý deň

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP, wikipemedia commons.com, Instagram
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia