S takýmto úsmevom sa zobúdza každý deň

S takýmto úsmevom sa
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/Katherine Webb
2016-09-13 13:30:22 |

Modelka Katherine Webb (27) je úplne zbláznená do svojho trojmesačného synčeka Trippa. Instagram pravidelne zásobuje fotkami rozkošného drobčeka. Naozaj je krásny!

Modelka z Alabamy, ktorá je tento týždeň pracovne na prestížnej akcii módneho biznisu Fashion Week v New Yorku, nedokáže myslieť na nič iné ako na synčeka. „Najšťastnejšie dieťa na svete sa prebudilo. Nepoznám nič sladšie,“ pripísala k fotke, na ktorej sa malý Tripp spokojne usmieva od ucha k uchu. Ako kráska prezradila, je to najusmievavejšie dieťa, aké si viete predstaviť.

 

Rodičia sa ho nevedia nabažiť a pravdepodobne ho čaká celkom príjemná budúcnosť. Jeho nádherná mamina, modelka a bývalá Miss Alabama, je veľmi žiadaná. O tom, že na sebe pracuje, svedčí aj to, že už mesiac po pôrode sa mohla fanúšikom pochváliť dokonalou postavou. A to za deväť mesiacov tehotenstva pribrala 20 kilogramov!

 

Jeho otec, AJ McCarron, je zase úspešným hráčom amerického futbalu za tím Cincinnati Bengals.

 

Samozrejme, Tripp sprevádza maminu aj v New Yorku. Ako inak, než v supermodernom outfite! Štýloví rodičia mu kúpili aj značkové topánočky, tie sa im však, ako sa modelka na sociálnej sieti posťažovala, nepodarilo drobčekovi obuť. Priveľmi totiž zohýba palčeky... Chúďa malé trojmesačné, podobné nápady od maminy modelky asi nebudú ojedinelé. Ani to mu však radosť nekazí a teší sa zo života ako všetky milované bábätká.

(Takto si na svojej mame "trónil" počas letu na Fashion Week.)

 

Na tejto fotke z júla bol Tripp pozrieť otecka na tréningu prvýkrát. No, pozrieť...Skôr si tam bol pospať. Rodinke to vážne sekne a snáď sa budú takto šťastne usmievať bok po boku aj o pár rokov! Modelingový svet aj šport sú tvrdé svety, ktoré láske a romantike až tak neprajú. Trippa to však očividne netrápi a ako sa zdá, sníva sa mu niečo naozaj príjemné.

 

Rodičia sa s fanúšikmi podelili aj o túto rozkošnú snímku, na ktorej Tripp fandí spolu s maminou svojmu ockovi v zmenšenej verzii jeho klubového dresu.

No, povedzte, nie je na zjedenie? :))

Mohlo by vás tiež zaujať:

Svetové celebrity: Najlepšie a najhoršie mená detí

Aké detské izby vytvoril niektoré celebrity zo zámoria?

 

Fotogaléria

Instagram/Katherine Webb
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia