Aké detské izby vytvorili niektoré celebrity zo zámoria

Aké detské izby vytvorili
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2015-10-18 00:30:02 |

Inšpirujte sa izbičkami, ktoré pre svoje ratolesti vytvorili mediálne známe maminy, akými sú napríklad Korutney Kardashian či supermodelka Coco Rocha.

Tak sa všetky maminy, aj tie známe sa snažia vytvoriť pre svojich drobčekov čo najpríjemnejšie miesto a niektoré sa týmito sladkými miestami plnými bábätkovskej a detskej vône, smiechu a radosti pochvália.

Kourtney Kardashian



Keď ste malá Kardashianka, musí spať vo volánikoch, mäkučkých perinách a musí vás obklopovať veľa – veľa ružovej.  Izbička drobnej Penelope je plná rozkošných vzorov, obrázkov, hračiek a dominuje jej tyrkysový luster, na ktorý môže pozerať pri zaspávaní.

 

Tori Spelling



Donna z Beverly Hills je štvornásobnou mamou a tak sa občas píše aj o niečom inom ako o tom, že čím ďalej, tým vyzerá horšie. Synčekovi Finnovi zariadila izbičku v elegantnom safari štýle. Paleta odtieňov tyrkysovej a oranžovej ponúka návrat k tradičnej téme džungle, ktorá je veľmi obľúbená. Nechýba veľká žirafa a všimnite si ručne vyrobené makramé nad postieľkou. To je vraj vlastnoručná práca maminy Tori.
 

Naya Rivera



Americká herečka a speváčka Naya Rivera, známa Ako Santana Lopez zo seriálu Glee (2009 - 2015), vsadila pri dizajne synovej izby na čierno-bielu kombináciu zjemnenú kávovo hnedou farbou. Dominujú silné grafické vzory, napríklad na detskom stane, ale izba ako celok pôsobí harmonicky. Nechýbajú slonie hlavy v stene či prútený košík.


Jaime King

Herečka a bývalá modelka sa pri zariaďovaní izbičky syna Jamesa rozhodla pre dotyk rockového a punkového chladu. Netradičnú výzdobu umocňuje aj sýta farebnosť. Umelecké dielo za postieľkou bude raz môcť pokojne dominovať  v izbe aj vtedy, keď už z Jamesa bude veľký chlapec.
 

Fotogaléria

foto. Instagram

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia