Keď sa deti cez prázdniny nudia, stojí to za to

Keď sa deti cez
Ilustračné foto
2016-08-02 13:30:07 |

Pozrite si veselé fotografie rozhorčených rodičov, ktorí nestíhajú počas prázdninových dní kontrolovať svoje deti. Ich tvorivosť niekedy nepozná hranice...

Narodeninový pozdrav v hlavnej úlohe s dámskou vložkou, nechty psa nalakované na ružovo či hlava plná slnečnicových semienok. Aj s takýmito vtipnými prázdninovými snímkami sa pochválili rodičia na sociálnych sieťach Twiter a Facebook. Fotky dokumentujúce niekedy zvláštne, no nádherné správanie ratolestí, zverejnil portál Boredpanda.



Keď vaše dieťa a pes zmiznú hore na jednu hodinu, malo by vám o byť podzrivé,“ napísala mama s nickom @KateOfHysteria k tejto snímke.

 

„Mami, môžem dať túto nálepku na pozdrav pre otecka? Bude sa mu to páčiť?,“ spýtala sa dcérka pri výrobe tohto rozkošného narodeninového želania. Mama bez váhania odpovedala: "Áno."

 

 
Mama s nickom @SleeplesInKy zverejnila fotku, na ktorej jej synček láskyplne objíma balík s plienkami. „Ben si myslí, že je to on a nechce balík opustiť,“ napísala k fotke.


Chlapček si našiel kamaráta na obale od plienok


 

Pyšný otec, @XplodingUnicorn pridal fotku dcérky, ktorá zaspala pri jedení chipsov. „DNA testy nie sú potrebné. Som si istý, že je moja,“ pripísal k snímke malej maškrtnice.

 


„Urobili sme snáď tisíc fotiek. Ani na jednej jedinej sa neusmievajú všetky štyri deti naraz,“ napísala k fotke mama s nickom @XplodingUnicorn. Táto patrí podľa nej k tým vydarenejším.

 

„Počas jazdy domov som vypľúvala slnečnicové semienka von oknom, no zdá sa, že si našli  cestu späť do auta...,“ napísala k vtipnej fotke dcérky oblepenej semienkami mama @MiaSimper101.

 

Niektoré deti majú kreativity na rozdávanie. Takto vyriešil chlapec to, že mu bolo na toalete zima.

 

Keď mama zbadala veľmi čudné „vedecké“ experimenty svojej štvorročnej dcérky, pre istotu ju odfotila. Až raz o nej budú písať v encyklopédiách...

Mohlo by vás tiež zaujať:

Dôvod na plač: Myslela si, že má v ústach Pokémona

Veselé fotky detí, ktoré zostali doma s oteckami

 

Fotogaléria

foto? Twitter, Facebook
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia