Poznávacie znamenie princa Nicolasa: Nádherné modré oči

Poznávacie znamenie princa Nicolasa:
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook/Princess Madeleine of Sweden
2016-03-24 13:30:17 |

Švédska kráľovská rodina je uprostred babyboomu. Začiatkom marca porodila korunná princezná Victoria synčeka, onedlho privedie na svet bábätko aj jej švagriná Sofia.

Švédska princezná Madeleine (33), ktorá je sestrou korunnej princeznej Victorie (38) a švagrinou princeznej Sofie (31), nezostáva pozadu. Doma má dve deti – Leonore Lilian Mariu, ktorá 20. februára oslávila druhé narodeniny a deväťmesačného Nicolasa. Práve jeho fotku zdieľala pred pár dňami na sociálnej sieti Facebook. Doteraz drobčeka držala viac v ústraní.

Čas tak letí. Nemôžem uveriť, že môj sladký Nicolas má už deväť mesiacov!,“ napísala princezná k snímke.

Madeleine, ktorá je vydatá za 41-ročného finančníka Chrisa O´Neilla, žije aj s rodinou od vlaňajška v Londýne. Posledných pár dní však strávili v rodnom Štokholme s čerstvo narodeným synovcom, princom Oscarom.

(svadobný deň princeznej Madeleine v júni 2013)

Madeleine si život v Londýne pochvaľuje, no do Švédska si robí pravidelne výlety. V januári si urodzená rodinka užila  dovolenku na Maledivách, tak sú teraz oddýchnutí a plní energie.


Princ Oscar akoby sestričke Estelle z oka vypadol


Nicolas je naozaj rozkošné bábätko. V bielej košieľke a modrom svetríku nádherne vyniknú jeho veľké modré oči. Narodil sa minulý rok 15. júna a je šiestym v nástupníckej línii na trón. Ako vyhlásil jeho otec Chris, keď ho uvidel po prvýkrát, myslel si, že je to bábika.

(krstiny princa Nicolasa)

Urodzené sestry, korunná princezná Victoria aj princezná Madeleine, medzi ktorými je päťročný vekový rozdiel, majú po dve deti. Obidve mali ako prvú dcéru a druhého syna. Uvidia, či sa k nim pridá aj brat Carl Philip (36), ktorý s manželkou Sofiou očakáva prvého potomka v apríli.

(princ Carl Philip s manželkou, princeznou Sofiou)

Švédsky kráľovský pár - kráľ Carl XVI. Gustaf a kráľovná Silvia, to má v týchto mesiacoch naozaj pestré. Bábätko princa Carla Philipa a princeznej Sofie bude ich piatym vnúčaťom a tretím narodeným v priebehu necelého jedného roka.

(Jubilejná známka pri príležitosti nadchádzajúcich 70-tych narodenín kráľa Carla XVI Gustafa - s dcérou Victoriou a vnučkou Estelle)

Najstaršou vnučkou je Victoriina dcérka, štvorroočná princezná Estelle.

 

Po nej nasleduje o dva roky mladšia dcérka princeznej Madeleine Leonore.

 

Tretím vnúčaťom je Madeleinin deväťmesačný synček, princ Nicolas.

 

Štvrtým vnúčaťom je ani nie mesiac starý Victoriin syn, princ Oscar.

Prečítajte si tiež:

Svetové celebrity: Najlepšie a najhoršie mená detí

Pri zariaďovaní detskej izby klaďte dôraz na dekorácie

Fotogaléria


Foto: facebook.com, profimedia.sk, The Royal Court Sweden
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia