Začiatok verzus koniec školského roka

Začiatok verzus koniec školského
Ilustračné foto
Zdroj: buzzfeed.com
2016-03-10 13:30:13 |

Toto video sa oplatí vidieť! V necelých dvoch minútach vtipne zachytáva ako sa postupujúci školský rok podpisuje nielen pod deti, ale aj pod rodičov...

Jasné, všetci rodičia chcú vychovať svoje deti čo najlepšie a v septembri po letných prázdninách začnú s tými najlepšími úmyslami a množstvom zásad, aby bol ich z dieťaťa spokojný a úspešný školák.

Vstávame tak, aby sme mali ráno na všetko dosť času, do tašky školákovi pribalíme zdravú desiatu, pripravíme vyžehlené nádherné oblečenie, vymýšľame množstvo mimoškolských aktivít, do tabuliek zapisujeme povinnosti každého člena rodiny.

Ako však školský rok postupuje, dni sú kratšie a noci dlhšie, potom prichádza jarná únava, po ktorej už všetci čakáme na vytúžené dvojmesačné prázdniny, pomaličky a nenápadne začneme povoľovať, povoľovať a povoľovať...

Nuž, treba si priznať, že dni plné povinností dávajú každému zabrať a tak je celkom normálne, keď z našich septembrových predsavzatí v apríli už toho veľa nezostalo... Viete, o čom hovoríme? Ak áno, určite vám toto video nebude cudzie.

Prečítajte si tiež:

Zápisy prvákov budú v apríli, čo si treba pripraviť?

V Japonsku udržiavajú vlakovú stanicu kvôli jedinej študentke

Fotogaléria


Foto: BuzzFeed.com
Zdroj: buzzfeed.com, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia