Najväčší zážitok z dovolenky? No predsa „hovno“

Najväčší zážitok z dovolenky?
Ilustračné foto
2015-09-12 00:30:01 |

Pri spomienkach na dovolenku pri mori sa nám zvyčajne vynorí more, slnko, nádherné pláže, drinky či hudba. Malá Emka je však originálna – uchvátili ju morské „hovná“.

Detská úprimnosť je úžasná. Žiadne rozľahlé pláže, plávanie, delfíny, temperamentná hudba Jadranu, vôňa borovíc či chuť pleskavice, ale plávajúce „hovná“ sú tým, na čo najradšej spomína z tohtoročnej dovolenky v Chorvátsku 5-ročná škôlkarka EmkaSpomínať len tak v duchu nestačí a tak sa so svojim najkrajším dovolenkovým zážitkom podelila aj so spolužiakmi a pani učiteľkami v škôlke, keď im svoje obľúbené „hovno“ aj nakreslila. No uznajte, podarilo sa jej to naozaj perfektne!

S milým prázdninovým zážitkom svojej dcérky sa podelila jej mamina na webovej stránke Fun rádia. Ďakujeme aj my, urobila nám pekný a veselý deň.

 

Morské „hovná“, resp. holotúrie, ktorých žije v Jadranskom mori požehnane, sa vyznačujú valcovitým pretiahnutým a mäkkým telom. Keďže ich možno vidieť blízko pri brehu v plytkej vode, sú obľúbeným predmetom pozorovania malých zvedavcov. 

Fotogaléria


Foto: Fun rádio
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia