Čo sa stane, keď uspávanie bábätka zostane na otcovi

Čo sa stane, keď
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2015-04-03 00:30:04 |

Aj keď je dnes 1. apríl, nápad tohto otca, ktorému zostala na pleciach povinnosť uspať ratolesť, je úplne seriózny. kašľať na múdre rady, stačí detský nákladiak s diaľkovým ovládaním.

Len čo sa za mamou, ktorá sa vybrala na chvíľu von s kamarátkami, zavreli dvere, bábätko spustilo riadny plač. Otec však nepodľahol panike a o chvíľu bol na svete perfektný vynález.

Namiesto natriasania drobčeka v náručí, po ktorom by ho ďalší týždeň bolel chrbát alebo hojdania v kočíku, čo by mu zase mohlo privodiť svalovicu na rukách, použil nákladné auto na diaľkové ovládanie. A ako vidno, vsadil dobre. Ktoré bábätko neuspí jazda v aute?

O chvíľu bolo po plači a celá rodina prežila príjemný večer. Mama sa zrelaxovala vonku, drobec si pospal v parádnom nákladiaku a tatko sa pri jeho ovládaní pobavil určite rovnako dobre ako niekde v krčme s kamarátmi. Je veľmi pravdepodobné, že vďaka svojmu nápadu mal dosť času otvoriť si aj pivo, vyložiť nohy pred telkou a v noci s úsmevom privítať manželku, ktorá sa možno škodoradostne tešila, ako ho ten večer s bábätkom zmôže... A okrem toho, aby si teraz na neho dávala väčší pozor, lebo už sa ozývajú maminy, ktoré jej ho závidia. „Tvojmu dieťaťu ale je, keď má takého otca,“ napísala jedna z nich pod video. 

 


Foto: youtube.com
Zdroj: youtube.com, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia