Ashton Kutcher sa nezdá: Stal sa majstrom v prebaľovaní

Ashton Kutcher sa nezdá:
Ilustračné foto
Zdroj: change.org
2015-04-01 06:30:17 |

Hollywoodska star bojuje ako lev za prebaľovacie pulty na pánskych toaletách. Nemá totiž kde prebaľovať dcérku. Napadlo by vám pred pár rokmi, že tento krásavec bude raz riešiť takéto problémy?

Otec polročnej dcérky Wyatt Isabelle, ktorú mu vlani 30. septembra porodila partnerka Mila Kunis, je rozhorčený z toho, že často ju nemá kde prebaliť. Prekáža mu, že na rôznych verejných miestach v USA, ku ktorým patria aj obchodné centrá, jednoducho nemajú prebaľovacie kútiky. Ak už, tak skôr sa dajú nájsť na dámskych toaletách. Herec nechápe, prečo to tak je, lebo ako tvrdí, on dcéru prebaľuje rovnako často ako Mila a nepáči sa mu, že je takto diskriminovaný.  

(Ashton s dcérkou)

To, že s prebaľovaním drobčeka nemá ani najmenší problém potvrdila aj Mila. „Stal sa z neho majster v prebaľovaní. Môže prebaliť kohokoľvek dieťa. Ak vaše dieťa potrebuje prebaliť, on to urobí,“ tvrdí. Aj keď väčšina dnešných ockov sa na starostlivosti o potomkov podieľa rovnako ako mamy, nájdu sa mnohí, ktorí dieťa prebaliť nedokážu. Práve vymieňanie plienok je jednou z činností, ktorá ocinom „vonia“ najmenej. Ashton však medzi nich určite nepatrí.

(Mila Kunis)

S vyhlásením , ktoré nedávno Ashton zavesil na svoju facebookovú stránku, si získal sympatie mnohých rodičov bábätiek boriacich sa s nedostatkom prebaľovacích pultov na verejných toaletách. Čo napísal? „Na mužských toaletách NIKDY nie sú prebaľovacie pulty. Prvé mužské verejné toalety, do ktorých vojdem a nájdem tam pult, zožne ovácie na mojej FB stánke!“ To však nie je všetko, spojil sa tiež s organizáciou change.org a vytvoril petíciu požadujúcu zaistiť všeobecne prístupné prebaľovacie pulty v obchodných centrách. Za necelý týždeň získal pod ňu vyše 50-tisíc podpisov.

Ako Kutcher vysvetľuje, bol by rád, keby jeho dcéra žila vo svete, v ktorom pohlavie nezohráva žiadnu úlohu. Prebaľovacie pulty na pánskych toaletách vníma ako malý krok v procese nápravy diskriminácie. Nástupca Charlieho Sheena v seriáli Dva a pol chlapa je presvedčený, že spoločnosť by mala podporovať otcov, ktorí majú záujem starať sa o deti rovnakým dielom ako matky. Aj keď nebojuje za svetový mier, je milé, že sa vrhol do boja za niečo celkom zmysluplné... 

 

Prečítajte si tiež:

Plienkový detektív: Všetko o problémoch s plienkami

Aké problémy najčastejšie trápia budúcich oteckov?

 

Fotogaléria


Foto: change.org
Zdroj: az, parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia