Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Škorpióna

Horoskopy pre deti: Narodené
Ilustračné foto
Zdroj: Thinkstostock.cz
2014-10-03 12:01:37 |

Deti narodené od 24. októbra do 22. novembra sú detektívmi v zárodku. Prirodzene ich priťahuje tajomno a rady lúštia záhady. Ľudia s týmto znamením veľmi vnímajú emócie.

Dieťa Škorpión je často ťažko čitateľné a budete pri ňom potrebovať veľa trpezlivosti. Kým navonok môže pôsobiť pokojne, vo vnútri skrýva silné emócie. Kľúčom k porozumeniu takéhoto dieťaťa je pochopenie. Podporujte ho v tom, aby o svojich pocitoch rozprávalo a nebálo sa požiadať o pomoc, keď ju potrebuje. Škorpióny totiž dokážu veľmi dlho držať hnev pod pokrievkou a ak ho nedokážu „ventilovať,“ môžu vyrásť v nevraživých a zatrpknutých ľudí. Učte svoju ratolesť narodenú v tomto znamení  významu odpúšťania.

Dieťa Škorpión je mimoriadne vnímavé na emócie okolo seba, vyvarujte sa preto hádok v rodine, ktorých by bolo svedkom alebo dusnej atmosféry. Mohlo by ho to frustrovať. Aj k nemu sa správajte láskavo, no prísne a zásadovo. Keď objaví vaše slabiny, nájde si cestu k tomu, ako ich zneužiť. Neznáša kritiku.

V škole patria deti narodené v znamení Škorpióna k tým, ktoré učivo hravo pochopia, no môžu mať problémy s komunikáciou. Síce všetko naokolo vnímajú, no majú svoj svet a nemajú záujem vychádzať z neho alebo púšťať doňho iných ľudí. Veľmi bude závisieť aj od učiteľa, či jeho danosti „vydoluje“ alebo nie.

Škorpión má silnú vôľu a vďaka intuitívnej povahe ho priťahuje tajomno a napätie. V budúcnosti to môže vášho potomka ťahať na dráhu detektíva, ale aj výskumného pracovníka, kde bude môcť hľadať odpovede na zložité otázky. Škorpióny majú tiež tendenciu vyjadrovať sa prostredníctvom umenia. Ak teda kúpite ratolesti nejaký hudobný nástroj alebo ju prihlásite na výtvarný krúžok, určite nespravíte zle.


Foto: thinkstock.com
Zdroj: parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia