Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Vodnára

Horoskopy pre deti: Narodené
Ilustračné foto
Zdroj: wikimedia commons.com
2014-08-15 12:01:32 |

Deti Vodnári narodené medzi 21. januárom a 19. februárom sú celkom náročné, často sa dostanú do problémov, no sú aj ich vynikajúcimi riešiteľmi. A sú to jednoznačne osobnosti!

Malí Vodnári sú nevyspytateľní, vystrkujú všade rožky a každý o nich vie. Pravidlá akoby pre nich neplatili. Cieľom je niečo vymyslieť. Toľko vynaliezavosti, čo sa vojde do hlávky Vodnára, by sa nevopchalo ani do tej najväčšej dospeláckej. Aj keď sa rodičia pri ich výchove riadne zapotia, lebo stíhať ich energickej povahe nie je vôbec ľahké, sú to veľmi bystré a rozkošné deti.

Dieťa Vodnár je nepokojné a rado sa jeduje, preto je vhodné začať s jasnými pravidlami čo najskôr. Dajte si však pozor, príkazy neznáša a bude sa búriť. Skúste ísť na to inak. Miluje slnko a chce veľa slobody. Potrebuje veľa priestoru, aby mohlo skúmať a rozvíjať svoju výnimočnú osobnosť. Pre svoj rozvoj potrebuje harmonické prostredie plné lásky, hádky ho ubíjajú. Vodnárovi doprajte veľa hračiek, kníh aj vonkajších aktivít. Je to spoločenské stvorenie, ktoré má kamarátov všade, kam príde. Ideálne sú tímové športy.

Vodnári radi o sebe sami rozhodujú. Nechajte na nich malé rozhodnutia, ako je oblečenie, v ktorom pôjdu von alebo čo si dajú na večeru. Pre Vodnára to znamená veľa, keď môže sám vyjadriť svoje prianie a vy mu vyjdete v ústrety.

Keď budete premýšľať nad vhodnou školou, uprednostnite tú, ktorá ponúka inovatívnejší prístup, tradičná škola nie je nič pre Vodnára. Jeho bystré reakcie často prekvapia aj učiteľov. Inteligencia, bleskové reakcie, vrodená schopnosť riešiť problémy a neskutočná vynaliezavosť ich predurčuje na také posty akými sú vedec, vynálezca či IT odborník. Sú to jednoducho machri, ktorí môžu v živote veľa dokázať. Uplatnia sa však aj v modernom umení, astrológii či ako psychoterapeuti. Kancelárska robota a osemhodinový pracovný čas je úplne mimo ich temperamentu a nekonvenčnej povahy. 


Foto: wikimedia commons
Zdroj: parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia