Pôrod ako z ROZPRÁVKY: Sex už na 4. DEŇ po ňom! Je to vôbec možné?

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-09-23 11:00:00 |

Niektoré mamičky zažijú pri pôrode veľmi náročné chvíle, iné ani nevedia, ako vlastne porodili. Medzi tie šťastné nepochybne patrí aj Mária, ktorá svojho synčeka odrodila doma. Už štyri dni po pôrode mala dokonca sex so svojím manželom.

Mamička Maria B. žije v Anglicku so svojím manželom a vychovávajú dve krásne deti. Ich staršia dcérka Sofia sa vypýtala na svet o dva týždňe pred termínom. Pôrod mala podľa jej slov príjemný a bez následkov. Dokonca už dva týždne po ňom mohla mať s manželom sex. 

"Nebolo to bolestivé a nebolo to ani v ničom iné od predošlého milovania. Práveže bolo super, cítiť tú blízkosť s manželom," priznala Mária pre portál The Sun.

Druhé tehotenstvo bolo pre ňu veľkým prekvapením. Zistila to totiž až v piatom mesiaci. Synček sa tiež narodil predčasne a Mária si ho odrodila doma sama. 

Na svoj druhý pôrod si spomína s radosťou. "Hodinu po tom, ako prišiel na svet, som vôbec necítila, že by som rodila. Keďže sa narodil o mesiac skôr, zobrali nás do nemocnice, aby ho vyšetrili. Ja som nepotrebovala šitie, ani som nekrvácala," opísala svoju príjemnú skúsenosť Maria.

Rodiť doma bolo pre ňu to najlepšie rozhodnutie a na tento jedinečný zážitok nikdy nezabudne. "Počúvala som a verila som svojmu telu, a keď som sa štyri dni po tomto zážitku cítila pripravená mať sex, nepremýšľala som nad tým, či je to správne," dodáva. Jej manžel bol z celej situácie prekvapený, ale obaja si to spoločne užili, ako sa priznala. 


Autor: © Zoznam/Adriana Joštiaková

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia