Bezpečnostné pokyny: To akože vážne?

Bezpečnostné pokyny: To akože
Ilustračné foto
2017-03-25 00:10:50 |

Starostlivosť o bábätko nie je med lízať. Každý rodič občas zazmätkuje. Našťastie, sú tu Bezpečnostné pokyny na manipuláciu s dieťaťom...:))

Stať sa po prvýkrát rodičom môže byť desivý zážitok. Keď zrazu zostanete sami s bábätkom, ktoré vám ešte nič nepovie ani neukáže, prepadnú vás šialené myšlienky – Čo, ak spadne? Čo, ak nebude chcieť spať? Čo, ak nebude chcieť jesť? Ako ho zabavím?

Americký manželský pár David a Kelly Soppovci, ktorí majú s rodičovstvom dosť skúseností, prišli s výborným nápadom a pre ustráchaných čerstvých rodičov vyrobili príručku na bezpečnú manipuláciu s bábätkom. Radia napríklad, aby ste bábätko neumývali v umývačke riadu, ale radšej vo vani... Sami musíte uznať, že ich rady naozaj prídu vhod. Ponúkame vám výber z množstva tipov pre novopečených rodičov z ich knihy Safe Baby Handling Tips (Bezpečnostné pokyny na manipuláciu s bábätkom). Aj keď je na trhu už viac ako desať rokov, do slovenčiny ju zatiaľ nikto nepreložil a tak sa u nás musíme potrápiť pri výchove aj bez tohto životne dôležitého návodu...

 

Sušenie bábätka

 

Prebaľovanie

 

Kontrola plienky

 

Čistenie nosa

 

Kŕmenie

 

Umývanie

 

Nakupovanie

 

Testovanie teploty mlieka vo fľaši

 

Kontakt s bábätkom

 

Rozosmievanie bábätka

 

Dojčenie

Mohlo by vás tiež zaujať:

Najhoršie rady o rodičovstve, aké sme dostali

Toto potrebuje každé bábätko, aby sa mu darilo

 

Fotogaléria


Foto: kniha Safe Baby Handling Tips
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia