Michael Douglas (79) o otcovstve vo vyššom veku: Prehovoril o trápnych a bolestivých momentoch!

Michael Douglas s manželkou
Michael Douglas s manželkou a dcérou
Zdroj: SITA
2024-04-22 07:00:00 |

Michael Douglas je nielen úspešným hercom, ale najmä milujúcim manželom a trojnásobným otcom. Najstaršieho syna Camerona (45) má s bývalou manželkou. 23-ročného Dylana a o dva roky mladšiu Carys mu porodila krásna Catherine Zeta-Jones. V najnovšom rozhovore umelec pootvoril dvere do svojho súkromia.

Slávny herec v rozhovore pre The Telegraph úprimne prehovoril o otcovstve. Keďže jeho dve mladšie deti prišli na svet, keď bol v neskoršom veku, nevyhol sa aj nepríjemným a trápnym momentom. Keď navštívil syna na vysokej škole, mysleli si, že je jeho dedkom. Podobná situácia nastala aj na maturitnom plese jeho dcéry Carys. Táto situácia musela byť pre neho trápna a nepríjemná. Ako ale na margo toho povedal, usiloval sa nebrať to osobne. 

Douglas zároveň vyzdvihol výchovu svojej ženy a na deti nešetril chválami. „Robia nám stále radosť a neboli s nimi nikdy problémy,” uviedol herec, ktorý sa raz za čas pochváli svojim potomstvom aj na sociálnych sieťach. 

 

 

V rozhovore priznal, že čo sa týka otcovstva, niektoré veci ľutuje. A to pri najstaršom synovi. „Cameron tým dosť trpel. Bol som zavalený prácou a rodina bola pre mňa v tom čase skutočne až na treťom mieste,” povedal tiež. Nie je tajomstvom, že jeho najstarší syn mal problém s užívaním drog a so zákonom. Istý čas dokonca pobudol za mrežami.

V roku 2016 ho prepustili na slobodu a svojmu slávnemu otcovi už tiež robí radosť. Napríklad aj tým, že z neho spravil dvojnásobného dedka  

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia