Hviezdna speváčka potvrdila tehotenstvo a ukázala bruško... Skrývať by sa už nedalo!

Ashanti a Nelly
Ashanti a Nelly
Zdroj: Profimedia
2024-04-18 07:00:00 |

Speváčka Ashanti a jej nemenej slávny snúbenec - raper Nelly prežívajú najkrajšie chvíle. Už čoskoro totiž príde na svet ich spoločné dieťatko. Tehotná umelkyňa sa v týchto dňoch objavila v spoločnosti a hrdo predviedla svoje oblé bruško, v ktorom rastie nový život.

Hoci sa zvykne hovoriť, že nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky, Nelly a Ashanti sa to rozhodli risknúť a svojej láske dali druhú šancu. Po rokoch od rozchodu opäť tvoria pár, zasnúbili sa a čoskoro sa im narodí dieťatko. 

 

Ashanti v týchto dňoch potvrdila správy, ktoré si šoubiznisové vrabce istý čas čvirikali. „Tento rok je v mojom živote požehnaný. Plný lásky, nádeje a očakávania,” uviedla v rozhovore pre Essence obľúbená umelkyňa. „Materstvo je niečo, na čo som sa veľmi tešila. Zdieľala som to s mojou rodinou, snúbencom a vernými fanúšikmi, ktorí ma počas celej mojej kariéry podporujú. Je to úžasná skúsenosť,” dodala. 

Pre Ashanti ide o prvé dieťatko. Nelly je otcom dvoch dospelých detí - Chanelle (30) a Cornella Haynesa III (25). Adoptoval si aj svoju neter a synovca po tom, čo jeho sestra zomrela. 

Ashanti v stredu zavítala na konferenciu POSSIBLE, kde svoje tehotenské bruško pyšne predvádzala. Pred fotografmi dokonca pózovala aj zboku, aby čo najviac vyniklo. Na sebe mala zaujímavo strihané modré šaty a nechýbali sandále na opätkoch. Štýlová budúca mamička, čo poviete?!

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia