Adela Vinczeová má so synčekom zaužívaný rituál: TOTO spolu robia niekedy aj HODINU!

Adela Vinczeová
Adela Vinczeová
Zdroj: Instagram/letsdance.markiza
2024-04-30 15:10:00 |

Známi manželia Vinczeovci sú už viac ako rok rodičmi. Adela a Viktor sa pri synčekovi striedajú podľa pracovných povinností, pričom moderátorka prehovorila o ich zaužívanom rituáli.

Populárna moderátorská dvojica túžila po dieťatku dlhšiu dobu. Keďže príroda ho manželom nedopriala, rozhodli sa pre adopciu. Po nekonečnom čakaní sa v novembri 2022 na Vinczeovcov usmialo šťastie a Vianoce už trávili aj s maličkým chlapčekom.

Ako je známe, Adela a Viktor sú stále aktívni aj v práci. Posledné mesiace sú dokonca obaja každú nedeľu súčasťou tanečnej šou Let's Dance. Keď je však celebritná mamina doma, so synčekom praktizuje inšpiratívny rituál.

,,Nášmu dieťaťu čítam každý večer. Je to taká naša spoločná niekedy až hodinka," uviedla v rozhovore pre Happy Reads Adela. Ako ďalej prezradila, naraz veľa nečítajú, pretože niekedy príbehy podčiarkuje scénkami. ,,Napríklad teraz čítame knihu Minpinkovia od Roalda Dahla a treba ukázať, ako mini ľudia lietajú na chrbtoch vtáčikov názornými ukážkami s plyšákmi na chrbte malého čitateľa," priblížila porotkyňa Let's Dance.

Populárna blondínka má radosť z toho, že chlapčeka zaujímajú písmenká a slovíčka. V budúcnosti mu tiež plánuje čítať príbehy od slovenskej spisovateľky Kristy Bendovej. ,,Hlavne Osmijanka, lebo v jej tvorbe je humor a sureálno, ktoré otvára myslenie. Takisto aj Roald Dahl píše fantastické príbehy," doplnila 43-ročná slovenská hviezda, ktorá už s drobčekom navštívila i knižnicu.

 

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/happy_reads46

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia