Lenka Šóošová doma vôbec nenadáva a jej deti? Tieto príhody vás rozosmejú!

Lenka Šóošová
Lenka Šóošová
Zdroj: Instagram/lenkasoosova
2024-04-27 11:00:00 |

Lenku Šóošovú poznáme ako jemné, citlivé a distingvované žieňa. Mnohých tak možno vôbec neprekvapí, že obľúbená moderátorka odsudzuje to, čo je vo väčšine slovenských domácnostiach úplne bežné. Nadávky.

Dlhoročná moderátorka relácie Teleráno je mamičkou dvoch synov - 12-ročného Riška a 7-ročného Ronalda. Deťom venuje všetok svoj voľný čas a bokom dala aj pracovné aktivity. 

Lenka Šóošová sa spolu s manželom Richardom snažia, aby z ich chlapcov vyrástli slušní muži. Okrem iného sa preto doma obaja oblúkom vyhýbajú nadávkam, pričom Lenka má voči nim vyslovene odpor.

,,Ja priznám, že mne to vadí extrémne. Že to prišlo dokonca aj do divadiel,” uviedla známa kráska v relácii rádia Europa 2 Horúce kreslo, kde ju spovedal moderátor Bekim Aziri. ,,Ja som si začala tých ľudí všímať a oni sa na tom smejú. Ale na tom nie je vôbec nič smiešne. Ja tomu nerozumiem,” pokračovala Lenka. Ako ďalej uviedla, v tomto smere je stará škola. 

Napriek tomu, že synovia úspešnej mamičky doma žiadne vulgarizmy nepočujú, v škole sa im nevyhnú. ,,Malý Riško, keď bol prváčik, prišiel, že mami, ja som sa naučil novú básničku. A ja že hej? Akú? 'Spiderman, spiderman, narazil do pi*e, pôjdeme do pi*e',” prezradila so smiechom Lenka. Následne vytiahla z rukáva ďalšiu vtipnú príhodu.

,,Prišiel a opýtal sa mojej mamy 'Omika, a čo je to ko*ot? A moja mama 'Iiii, to som ja v živote nepočula takéto slovo. To sa musíš opýtať tatinka. No tak takto sme si to posúvali všetci,” smiala sa markizácka hviezda. 

V dnešnej dobe na nás nadávky číhajú naozaj zovšadiaľ, no Lenka deťom stále hovorí, že nadávajú iba tí, ktorí nemajú dostatočnú slovnú zásobu.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: YouTube/Rádio Europa 2

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia