VIDEO Tragická udalosť, pri ktorej mamička 5 detí ZOMRELA na vlastnej svadbe: O život ju pripravila NEPOZORNOSŤ!

VIDEO Tragická udalosť, pri
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2024-04-23 19:00:00 |

Tragická udalosť sa stala mamičke piatich detí na vlastnej svadbe. Nevesta zomrela po páde do bazéna na svadobnej hostine len niekoľko hodín po tom, čo povedala áno svojmu snúbencovi.

Neplavkyňa Elisangela G. (38) tancovala pri okraji bazéna, keď stratila rovnováhu a nešťastne doň spadla. Účastníci svadobnej hostiny sa ju pokúšali zachrániť. Z vody ju vyťahoval jej syn spolu s ostatnými svadobčanmi. Mamička sa ale sťažovala na bolesti v hrudiku, a preto zavolali aj záchrannú službu. Elisangela, matka piatich detí, prevoz do nemocnice neprežila a mala zomrieť na zástavu srdca, ako uviedol portál The Sun.

Mamička počas tanca pri okraji bazéna naraz zakopla a spadla priamo doň. Matka pritom zomrela na vlastnej svadbe, na ktorej oslavovali aj narodeniny jednej z dcér. K tragédii došlo v nedeľu popoludní v prenajatom vidieckom dome v São Paulo vo východnej Brazílii. 

Niekoľkohodín pred vlastnou smrťou zverejnila na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej je vidieť, ako podpisuje papiere vo svojich bielych svadobných šatách.

"Bola si taká šťastná, že sa budeš vydávať. Tvoja radosť bola nákazlivá, tvoj smiech bol najlepší. Nech Boh uteší srdcia tvojej rodiny a tvojho manžela. Všetkým vyjadrujem úprimnú sústrasť. Budeš nám chýbať," uviedla priateľka Flavia Silva v dojemnom rozlúčkovom odkaze.


Autor: © Zoznam/AJ

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia