TRAGÉDIA: Otec zachránil 4-ročného syna z HORIACEHO domu! Napokon obaja ZOMRELI

Otec a syn tragicky
Otec a syn tragicky zomreli
Zdroj: Facebook
2024-04-25 19:00:00 |

Tragická udalosť zasiahla rodinu. Ich dom náhle vzplanul a všetci z neho nestihli vybehnúť. Len 4.ročný chlpaec v ňom zostal uviaznutý. Jeho otec sa ho rozhodol ísť zachrániť. Obaja však napokon odišli na večnosť.

Záchranné služby boli privolané o 2:30 v nedeľu 14. apríla k horiacemu domu. na Warrington Road v obci Wigane v Anglicku. Počas požiaru boli zranení štyria ľudia. Požiar si ale vyžiadal život otca aj syna.

Počas požiaru svedkovia videli, ako 45-ročný otec Barry beží späť do domu v ústrety plameňom, aby zachránil svojho 4-ročného syna Ethana. Otec žiaľ tragicky zomrel, ako uvádza portál sg.news.yahoo.com.

Chlapček utrpel ťažké popáleniny na tele a v kritickom stave ho previezli do nemocnice. Chlapček mal mať popáleniny na 70 percentách tela, ako uviedla jeho teta. Aj chlapček napokon svoj boj o život prehral. 

Hasiči a záchranári z Greater Manchester pokračujú vo vyšetrovaní príčin požiaru. Detektív Lee Gridley z okresu GMP vo Wigane povedal: „Je to zničujúci incident a všetky naše myšlienky sú s rodinou tohto mladého chlapca, ktorý mal celý život pred sebou. Spolu s predchádzajúcou smrťou je to tragédia pre komunitu vo Wigane a viem, že mnoho ľudí bude šokovaných touto srdcervúcou správou," uviedol so zarmútkom, ako uvádza portál independent.co.uk.

Chlapcova teta, Jessie, začala po tragédii kampaň GoFundMe, aby finančne pomohla rodine svojej sestry. Chlapec bol počas liečby v nemocnici v indukovanej kóme. "Držte svoje deti trochu pevnejšie, pretože nikdy neviete," napísala v popise zbierky. „Malý Ethan sa rozhodol, že nechce, aby bol jeho otec sám, a teraz je späť v jeho náručí. Ako rodina sme všetci úplne zlomení, ale chceme vám poďakovať, každému jednému z vás, za vaše slová lásky a podpory," uviedla zarmútene podľa portálu sg.news.yahoo.com.

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia