ŠOKUJÚCE: Otec spáchal SAMOVRAŽDU a vzal si so sebou aj 2-ročnú dcérku! V slovách na rozlúčku všetko vysvetľuje

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2024-04-15 19:00:00 |

V súčasnosti prebieha vyšetrovanie veľmi desivého prípadu. Podľa aktuálnych dôkazov mal otec spáchať samovraždu a zobrať so sebou na druhý svet aj svoju 2-ročnú dcérku. Matka napísal svojej dcérke dojemné vyznanie, ktoré chytí za srdce.

Ashley(35), otec dvojročnej dcéry Orie, mal čelne naraziť do nákladného auta, čím si zapríčinil vlastnú smrť a smrť dcérky. Oriina matka, Rachael, je známa aj z televízie a už v roku 2020 sa objavila v realityshow First Dates Hotel na kanáli Channel 4. Pri vyšetrovaní povedala o svojom emocionálnom trápení a zlomenom srdci.

Vopred plánovaná tragédia sa odohrala na Deň otcov minulý rok 18. júna 2023 po tom, čo Ashley vzal Oriu na ryby a hranolky, a potom zmrzlinu pri mori v Lincolnshire. Pekný deň sa skončil tragicky, keď viezol dcérku späť k jej matke Rachael a narazil do protiidúceho nákladného auta, ako uvádza portál Tyla.

Vodič nákladného auta nehodu prežil a pred súdom povedal, že Ashleyho Nissan Qashqai sa pred ním z ničoho nič zjavil. Auto sa následne prevrátilo na strechu. Nehoda sa odohrala dva týždne po tom, čo sa rodičia rozišli.

Otec okamžite zomrel na vážne traumatické zranenia a Oriu našli bez známok života v autosedačke na strane spolujazdca. Podľa vyšetrovateľa bola dcérka pred nehodou už mŕtva.

Otec incident plánoval

Po smrti našla polícia na otcovom notebooku lístok s názvom „Dovidenia“. V liste bolo napísané, že Oria je tá „najlepšia vec“, aká sa mu kedy stala, no on sa „obával, že bude nahradený“ v jej živote.

List ďalej obsahoval: „Musím sa ospravedlniť. Nebola to nehoda. Urobil som to zámerne a sám."
Matka si celý list vypočula až na súde v Lincolnshire.

Mamin list na rozlúčku

Matka sa z celej tragédie ťažko spamätáva a svojej dcérke venovala list na rozlúčku, ktorý preačitala na súde.

„Mojej drahej dcére Orii.
 

Veľmi ťa milujem. Je mi veľmi ľúto, že tvoj drahocenný život ti bol odobraný. Dala si mi toľko svetla miláčik, toľko lásky a toľko šťastia. Budem si vážiť každú chvíľu, ktorú sme spolu prežili.

Mala si najkrajší úsmev a nádherné kučeravé vlasy. Chytila si za srdce mnohých, Orie, a ja som tak neuveriteľne hrdá, že som bola tvojou mamou.

Tak strašne my chýbaš. Aj keď bolesť zo straty je neopísateľná, premením ju na nejaký dobrý účel pre teba a mňa.
 

Vybral si si ma z nejakého dôvodu a budeš cezo mňa vyžarovať svoje svetlo. Budeme spolu žiariť. Moje milé dievčatko, moje dieťa, Boh ťa bude držať v bezpečí, kým sa znova nestretneme v nebi.
 

Milujem ťa Oria, mama.


Autor: © Zoznam/AJ

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia