Promi mamička šokuje úprimnosťou: Intímne partie mám ako 14-ročná!

Tori Spelling s deťmi
Tori Spelling s deťmi
Zdroj: profimedia.sk
2024-04-17 07:00:00 |

Žiadna téma pre ňu očividne nie je tabu! Tori Spelling patrí medzi tie hviezdy, ktoré verejnosť už neraz šokovali. Herečke sa to podarilo aj v týchto dňoch. Prehovorila totiž o stave svojich intímnych partií, zhodnotila tiež, ako prišli na svet jej deti a priznala sa ku kontroverznému zhadzovaniu nadbytočných kilogramov.

Tori Spelling sa do povedomia verejnosti dostala ako dcéra slávneho režiséra a tiež vďaka účinkovaniu v legendárnom seriáli Beverly Hills 90210. V poslednom čase sa venuje vlastnému podcastu s názvom Misspelling, v ktorom odhaľuje aj intímnosti zo svojho súkromia. 

 

Päťnásobná matka naposledy komentovala napríklad svoje intímne partie. „Mám za sebou päť sekcií. Ale musím sa pochváliť, že môj pôrodník hovorí, že mám intímne partie 14-ročného dievčaťa, lebo sú neporušené,” uviedla blondínka. Zároveň zdôraznila, že sekcie neboli zámerné, hoci je to v šoubiznise bežné. 

Tori uviedla, že naozaj chcela svoje deti priviesť na svet prirodzenou cestou. „Ak niekto z vás rodil sekciou, viete, že to nie je jednoduché. Režú vám brucho, idú dovnútra. Nikdy nezabudnem na to, aké to prvýkrát bolo. Chcela som byť tou ženou, čo porodí, ale nakoniec to bola nútená sekcia,” dodala k tomu.

Tori Spelling má s Deanom McDermottom, s ktorým sa rozvádzajú, päť detí - Liam (17), Stella (15), Hattie (12), Finn (11) a Beau (7).

Po poslednom tehotenstve sa Spelling dlhšie nedokázala zbaviť nadbytočných kilogramov. Pristúpila tak na kontroverzný spôsob zhadzovania. Priznala sa, že užívala injekcie Ozempic. Nefungovalo to, preto skúsila iné lieky určené na liečbu cukrovky. 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia