Slávna herečka (50) na červenom koberci: Pretŕčala postavičku a... Ukázala aj svoje 4 deti!

Slávna herečka (50) na
Tori Spelling
Zdroj: SITA
2023-12-04 07:00:00 |

Boli stredobodom pozornosti! Herečke Tori Spelling, ktorá sa preslávila účinkovaním v seriáli Beverly Hills 90210, počas uplynulého roka skrachovalo dlhoročné manželstvo. Vzišlo z neho päť ratolestí, ktoré v uplynulých dňoch vzala pyšná mama do spoločnosti.

Tori Spelling sa síce v máji zaradila medzi päťdesiatničky, ale svetu rada dokazuje, že ešte nepatrí do starého železa. Blondínka to potvrdila aj v uplynulých dňoch, keď sa objavila na podujatí s názvom iHeartRadio Jingle Ball. Na sebe mala výrazný komplet, ktorý pozostával z minisukne a crop topu rovnakej látky. 

 

Pri pohľade na Tori znie priam neuveriteľne, že je päťnásobnou matkou. Na spomínanom podujatí pyšná mama ochotne pózovala so svojimi ratolesťami. Najstarší syn Liam (16) síce chýbal avšak Stella (15), Hattie (12), Finn (11) a Beau (6) si značnú pozornosť celkom užívali.   

Otcom herečkiných detí je Dean McDermott, s ktorým sa po 18 rokoch manželstva rozvádzajú. Ako herec v nedávnom rozhovore pre Daily Mail prezradil, ich vzťah už dlhšie čelil rôznym ťažkostiam. Svoj podiel na tom mal napríklad aj jeho problém s alkoholom. 

 

  

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia