Známa Slovenka má problémy s dcérkou: Zostarla o niekoľko rokov!

Soňa Štefková s dcérkou
Soňa Štefková s dcérkou
Zdroj: Vlado Anjel
2024-04-15 07:00:00 |

Prehovorila o svojom trápení! Slovenská modelka Soňa Štefková sa koncom roka 2021 stala prvýkrát mamičkou. Podobne, ako iné celebritné maminy, aj ona sa s followermi prostredníctvom sociálnej siete Instagram delí o radosti a starosti spojené s materstvom.

V týchto dňoch sa im zverila, že jej milovaná dcérka Lily má problémy so spánkom. „Prisahám, že som z toho jej nespania zostarla o niekoľko rokov. Ja to nechápem,” prezradila Soňa. Tú niektorí z jej followerov zahrnuli radami a poznámkami, že na vine je to, že dievčatko nemá pevný režim. 

„Keby som za každú radu zaviesť režim dostala euro, som bohatá. A keby za každú snahu ho zaviesť, tak tak som milionár,” povedala k tomu nešťastná modelka. Radu v tomto duchu dostala aj od vlastnej maminy. „Keď bola u nás na dlhšej návšteve, veľmi rýchlo pochopila, že Lily je unikát,” dodala s tým, že jej dcérka už aj počas posledného trimestra v bruchu dávala svoju prítomnosť najavo väčšinu času. 

 

Ako brunetka priznala, tento problém riešili aj s lekárom. Ten jej prezradil, že existuje určité percento detičiek, ktoré trápia podobné ťažkosti. „Lily je úžasné dievčatko, šikovné, vnímavé, nespavé. Každé dieťa má niečo. Nesúďme prosím,” povedala tiež Štefková. Svoju skúsenosť zdieľala preto, aby mamičky s podobným problémom vedeli, že v tom nie sú samé.    

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia