Veľkolepá oslava Victorie Beckham: Dokonalé rodinné FOTO a... Ich dcéra je nádherná!

Veľkolepá oslava Victorie Beckham:
Victoria Beckham
Zdroj: SITA
2024-04-21 07:00:00 |

Victoria Beckham oslávila v uplynulých dňoch 50. narodeniny a pri bilancovaní svojho života môže byť veru spokojná. Má za sebou kariéru hviezdnej speváčky a je úspešnou dizajnérkou. Pochváliť sa môže aj harmonickým manželstvom, ktoré zvládlo i náročné chvíle, či dokonalou rodinkou.

Pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne, ale je to tak. Victoria Beckham už patrí medzi päťdesiatničky. Počas tohto víkendu sa pri tej príležitosti konala veľkolepá oslava, na ktorej nechýbali jej priatelia a blízki. 

Ešte pred jej začiatkom zverejnila oslávenkyňa na sociálnej sieti Instagram zábery, na ktorých pózuje s ľuďmi, ktorých najviac miluje. A to so svojou krásnou rodinkou. Po jej boku nechýbal manžel David, ich synovia Brooklyn, Romeo, Cruz a dcéra Harper Seven. Tá už dávno nie je malým dievčatkom a rastie z nej krásna žena. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

 

Na párty panovala výborná atmosféra. Victorii prišli zagratulovať aj viaceré hviezdy šoubiznisu. Medzi nimi nemohli chýbať kolegyne z formácie Spice Girls, ktorá svojho času mala obrovský úspech po celom svete. Speváčky si zaspomínali na staré časy a pohľad na ne určite potešil nejedného fanúšika. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia