Agáta Hanychová NESPOKOJNÁ s výškou VÝŽIVNÉHO na deti: Pozrite, koľko jej platia oteckovia Prachař a Soukup!

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová
Zdroj: Instagram/agatahanychova
2024-04-25 15:00:00 |

Agáta Hanychová miluje pozornosť, a tak nemá problém otvárať akékoľvek témy. O súkromie sa delí aj preto, že jej to vynáša slušný balík peňazí. Oveľa viac však podľa jej slov zarábajú jej expartneri, ktorí napriek tomu na svoje deti neprispievajú toľko, koľko by si predstavovala.

Život Agáty Hanychovej je ako jazda na horskej dráhe. Aktuálne je šťastná po boku Miroslava Dopitu, s ktorým tvorila pár aj v minulosti a má s ním 11-ročného syna Krišpína. Dvojica si na sklonku minulého roku povedala áno, a to len krátko po Agátinom rozchode s podnikateľom Jaromírom Soukupom.

Práve Soukupa, ale i ďalšieho expartnera Jakuba Prachařa rozoberala s kamarátkou Ornellou Koktovou v ich spoločnom podcaste s názvom Agáta a Ornell, ktorý nájdu fanúšikovia na platforme HeroHero. Trojnásobná mamička sa posťažovala na nedostatočné výživné od oteckov svojich dcér. To už neraz spomenula aj v minulosti, pričom počas Veľkej noci sa rozhodla pre mier a z nárokov upustila.

‚‚Milí tatinkovia J+J ! Prosím, ukončme mediálny a súdny boj. Kvôli pohode našich detí už súhlasím so všetkým. Plaťte výživné, aké si myslíte, že si vaše dcéry zaslúžia. Rešpektujem vaše želanie dcéry nefotiť. Píšem vám verejne takisto ako verejne prebieha spor. Všetci zúčastnení potrebujeme pokoj. Ďakujem. Matka vašich dcér Mie a Rózy," odkázala brunetka expartnerom prostredníctvom Instagramu.

O pár týždňov neskôr Agáta na svoj príspevok nadviazala v spomínanom podcaste. ,,Čakala som nejaké pozitívne reakcie. Prachař sa mi doteraz neozval a Jaromír sa mi ozval s podmienkami, ktoré sú načisto šialené," posťažovala sa Ornelle s tým, že Soukup spolu s advokátkou upravili rozsah striedavej starostlivosti o Rózu. V praxi to znamená, že okrem iného bude tráviť tri noci v týždni aj u neho. 

Čo sa týka výšky výživného, mediálny magnát vraj na ročnú Rozárku platí štyritisíc českých korún a herec a spevák na 6-ročnú Miu desaťtisíc korún, čo je v prepočte cca 150 eur a 400 eur. ,,Zarábajú dvakrát viac než ja, hoci priniesli daňové priznanie, kde nezarábajú skoro vôbec nič. Do toho má ale Jakub dom v Dubaji, Soukup má zas domy v Taliansku a Rakúsku a dve chalupy a dva domy v Španielsku," odhalila Agáta. Tá podľa svojich slov zarába na súdy, ktoré ju stoja nemalé peniaze.

 

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Agata a Ornella

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia