KONEČNE má meno: Slávny spevák ho dal dcérke až MESIAC po narodení... TAKTO sa volá!

KONEČNE má meno: Slávny
Zdroj: Profimedia
2024-05-04 07:00:00 |

Tak to je poriadny bizár! Spevák Peter Andre (51) sa začiatkom apríla pochválil, že sa jeho rodina rozrástla. Manželka Emily mu porodila ďalšie dieťatko. No pomenovali ho až teraz! Takto sa malá slečna volá...

Peter Andre je britský spevák, ktorému sa nedarí len v kariére, ale aj v súkromí. Začiatkom apríla sa totiž stal päťnásobným otcom. S exmanželkou Katie Price má syna Juniora (18) a dcéru Princess (16). Aktuálna manželka Emily, ktorá pracuje ako lekárka, mu porodila dcéru Ameliu (10), syna Thea (7) a tretiu dcérku, ktorá prišla na svet 2. apríla tohto roka. 

„Je to moment, na ktorý sme čakali. Sme ohromení. Dcérka a mama sa cítia dobre,” uviedol vo svojich vyjadreniach Andre. Zvykom je, že sa dieťatku dá meno hneď po narodení. Rodičia ho pilne vyberajú počas tehotenstva, rozhodujú sa medzi viacerými možnosťami, až im do oka padne to správne. No toto nie je prípad spomínaného speváka. Jeho dcérka nemala meno ani mesiac po narodení.

„S Emily sme sa dohodli, že to bude jej rozhodnutie. Mám pocit, že odvtedy sa to ešte viac spomalilo. Ale zotavuje sa, takže to úplne chápem,” uviedol prednedávnom. Známy párik bol však obmedzený časom, a tak sa konečne rozhodli. „Myslím, že sme vybrali krásne meno. Arabella Rose Andréa. Milujem to a milujem ju... a teba samozrejme. V gréčtine je to zrejme „Apßnda“,“ vyznal sa na sociálnej sieti Instagram pred 1,9 milióna fanúšikmi.


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia