Lucie Bílá oslávila narodeniny: Foto s milovanými mužmi, z jej syna je už takmer tridsiatnik!

Lucie Bílá
Lucie Bílá
Zdroj: Instagram/Instagram/luciebila
2024-04-12 11:00:00 |

7. apríl je v živote speváčky Lucie Bílej významným dátumom. V tento deň si totiž každý rok pripíja na svoje narodeniny. Tentokrát ich oslávila v spoločnosti milovaných chlapcov.

Lucie Bílú pozná každý ako talentovanú a hlavne veľmi milú osobu, ktorá rozdáva úsmevy a pokoj všade, kde sa objaví. 

Hudobnú kariéru odštartovala známa Češka, ktorej skutočné meno je Hana Zaňáková, v 80. rokoch. V roku 1995 ju ale Lucka na nejaký čas prerušila, keď sa jej narodil syn Filip. S jeho otcom Petrom Kratochvílom to však speváčke nevydržalo a rovnako tak jej stroskotali aj manželstvá s hudobníkom Stanislavom Penkom a s ďalším hudobníkom Václavom Noidom Bártom. 

Napriek niekoľkým nevydareným vzťahom úspešná umelkyňa na lásku nezanevrela a svojho životného partnera našla pred deviatimi rokmi v o 18 rokov mladšom Radkovi Filipim. 

Snímky so svojím partnerom Lucka zverejňuje pomerne často. Menej sa už na jej Instagrame objavuje syn Filip, z ktorého je dávno veľký a samostatný dospelák.

S mužmi svojho života oslávila Lucka aj nedávne 58. narodeniny, pri príležitosti ktorých si všetci vyšli do kina. Počas krásnej spoločnej chvíle si rodinka spravila fotografiu, pričom čiernovláska k nej na Instagrame doložila hashtag #mojeprianie. Na zábere obľúbená hviezda doslova žiari a niet sa ani čomu čudovať, keď má pri sebe oboch milovaných fešákov. 

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/luciebila

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia