Henrieta Mičkovicová o starnutí: Z TOHTO si ťažkú hlavu nerobí, pre ženy má dôležitý odkaz!

Henrieta Mičkovicová
Henrieta Mičkovicová
Zdroj: Instagram/krasa.vesmirna
2024-04-25 11:00:00 |

Ženy, ktoré sa živia svojím výzorom, sa snažia čo najviac udržiavať aj vo vyššom veku. A kým niektoré to so skrášľovaním neváhajú prestreliť, iné pribúdajúce roky prijímajú s gráciou rovnako ako herečka Henrieta Mičkovicová.

Málokto by do Henriety Mičkovicovej povedal, že o dva mesiace oslávi 57 rokov. Obľúbená slovenská herečka vyzerá na svoj vek skvele, za čo možno môžu gény, o deväť rokov mladší partner Alexander Bárta, ale aj životné nastavenie. 

Heňa v rozhovore pre jojkársky magazín Top Star priznala, že vyrovnávať sa so starnutím nie je vôbec jednoduché. Hlavne v prípade žien, ktoré pracujú so svojím výzorom, respektíve ich živí. Pre všetky dámy má však odkaz.

,,Aby aj ženy vo vyššom veku sa neprestali cítiť ako ženami, lebo to je podľa mňa úplne najdôležitejšie,” prezradila hviezda známa zo seriálov Panelák či Nový život. Vek podľa nej nehrá žiadnu rolu, pretože žena môže byť ženou, aj keď má vyšší vek, či už je to 50, 60, ale i 70.

Vrásky Heňu vôbec netrápia. ,,Lebo v podstate, čo sa týka mojej práce, mne sa nechce vpasovávať do nejakých koľajničiek, ani nechcem hrať žiadnu 20 ani 30 či 40-ročnú. Ja by som prijala, nielen teda ja, ale aj moje kolegyne, napríklad, aby boli aj ponuky pre nás staršie, ktoré sú adekvátne tomu, čo žijeme. Lebo my žijeme normálny život napriek tomu, že prekročíme 50, tak normálne fungujeme, máme svoje starosti, máme svoje túžby, máme svoje sny, máme svoje lásky, svoje problémy, trápenia, tak také isté, alebo teda porovnateľné s nižšími ročníkmi,” uviedla brunetka. Na záver dodala, že si nemyslí, že keby si robila zo starnutia ťažkú hlavu, tak by jej to pomohlo.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: TV JOJ/Top Star

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia