Toto je žena, ktorá si omotala princa Harryho okolo prsta

Toto je žena, ktorá
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook.com
2017-02-18 00:32:25 |

Jeho náručím prešla už nejaká tá modelka a nejedna slečna túži po jeho pozornosti, no táto má jeho pozornosť viac ako istú. Kto je tá tajomná dáma?

Búrlivák princ Harry, o ktorom sa píše každú chvíľu v súvislosti s inou ženou, má pre jednu slečnu neobyčajnú slabosť. Je ňou dcérka jeho brata, princa Williama, princezná Charlotte. Malá krásavicaslečna, ktorá akoby kráľovnej Alžbete z oka vypadla, si snáď ako jediná môže s Harrym robiť čo chce. Nedá na ňu dopustiť a ako správny milujúci ujo sa snaží splniť každé jej želanie.

Vidno, že Williamov výber manželky, bol aj podľa Harryho správny. Svoju švagrinú aj jej rodinu si veľmi obľúbil a má blízky vzťah tak s Kate, ako aj jej sestrou Pippou a bratom Jamesom. Vždy si majú čo povedať, spája ich spoločný vkus v humore, blízko majú aj v v dobročinnosti či v rôznych dobrodružných aktivitách.

Niet divu, že deti Williama a Kate si našli v Harryho srdci svoje miesto a nedá na ne dopustiť. Kým starší George je pre neho parťák, rozkošná Charlotte je jeho miláčikom. Presne ona je tá žena, ktorá nemusí urobiť vôbec nič pre to, aby ju zbožňoval a predsa na ňu pozerá s tou najväčšou láskou. Dokonca aj niektoré jej snímky sú práve z Harryho dielne.

Tak jednoducho si Harryho srdce určite nedobyla ani jeho posledná priateľka, o dva roky staršia rozvedená americká herečka Meghan Markleová. I keď treba povedať, že tmavovlasá kráska má čo ponúknuť.

Jej výhodou je aj to, že má čosi podobné s Harryho obľúbenou švagrinou Kate. Našťastie, zo svojej najväčšej rivalky nemusí mať žiadny strach...

Mohlo by vás tiež zaujať:

Princiatka Georga a Charlotte čaká sťahovanie

Princ George: Dokedy mu budú obliekať iba kraťasy?

 

Fotogaléria


Foto: Facebook.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia