Princiatka Georga a Charlotte čaká sťahovanie

Princiatka Georga a Charlotte
Zdroj: foto: sita.sk
2017-01-08 00:06:39 |

Tak to vyzerá, že rok bude pre rodinu vojvodu a vojvodkyne Williama a Kate prelomovým. Je veľmi pravdepodobné, že život vo vidieckom sídle Anmer Hall vymenia opäť za život v Londýne.

Podľa informácií zdroja blízkeho urodzenému páru sa chystá veľké sťahovanie. Dôvodom je vzdelávanie trojročného princa Georga, ktorý bude rovnako ako jeho otec William a strýko Harry navštevovať školu Wetherby v Notting Hille, ktorá stojí ročne vyše 6-tisíc eur! Čaká ho tu nielen hranie sa s puzzlami a legom, ale aj výučba bojových umení či hodiny herectva. Rodinka sa tak pravdepodobne v lete presídli naspäť do Kensingtonského paláca.

Princ William a jeho krásna manželka Kate, ktorá si získala u ľudí veľkú obľubu, si na svoje plecia plánujú zobrať ďalšie kráľovské povinnosti a odľahčiť tak 90-ročnej kráľovnej Alžbete II. Už dávnejšie sa vyjadrili, že sa plánujú tiež intenzívnejšie venovať kráľovskej charite zameranej na duševné zdravie.  

Kým malý princ George strávil väčšiu časť útleho detstva vo vidieckom sídle Anmer Hall obklopený pokojom, jeho ročná sestrička Charlotte ho bude tráviť viac v Londýne. Znamená to tiež, že princ William sa bude musieť rozhodnúť o svojej budúcnosti – či sa bude profesionálne aj naďalej rozvíjať ako pilot vojenského vrtuľníka alebo sa na plný úväzok pripojí k svojej manželke a 100 percent času bude venovať oficiálnym povinnostiam následníka trónu. Jeho pilotážna zmluva končí v marci a pravdepodobne do leta bude pokračovať v práci pre záchrannú službu East Anglian Air.

Škola Wetherby, ktorá ročne prijíma zhruba 250 žiakov, je od Kensingtonského paláca vzdialená zhruba na 15 minút chôdze a umiestnená je v krásnej, pamiatkovo chránenej budove s výhľadom na Pembridge Square Garden. Väčšina žiakov z nej neskôr študuje rovnako aj urodzení bratia William a Harry na prestížnej strednej škole Eton College. Tú absolvovali napríklad aj Hugh Grant, Andrew Lloyd Webber či Julian Fellowes. 

Prečítajte si tiež:

Princ George: Dokedy mu budú obliekať kraťasy?

Vianoce rodiny princa Williama - prvýkrát u Middletonovcov

 

 

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/PA
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia